PCB(baskı devre) için yazıcı

yahya255

Üye
Katılım
12 Ara 2010
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
31
Merhabalar;

Evet biliyorum piyasada bu konu ile alakalı bir çok yazı var ancak hepsi mazi olmuş durumda. 1 tane bile piyasada bulunan makinelerden tavsiye bulamadım kafama göre de alıp elimde patlamasından korkuyorum. Genel olarak tavsiyeler 1200 dpi üzerine vatan bilgisayardan şu yazıcıyı buldum sizce iş görürmü.

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - ML2165 LAZER YAZICI - Lazer Yazıcı

birde bu var ancak bunda 600x600 dpi yazıyor. yazıcılardan pek anlamıyorum kusura bakmayın :p.

VATAN COMPUTER - HP - LASERJET P1102 YAZICI - Lazer Yazıcı

tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
 
Parlak kağıda baskı alıp bunu ütüyle karta aktarmak istiyorsan evet yeni yazıcılar bu konuda güzel sonuç vermiyor. Bende HP Laserjet 1018 vardı ve istediğimi yapamıyordum. İşyerinde eski bir A3 HP vardı. Onla alıyordum çıktılarımı harika oluyordu. Bence o seçtiğin 2 yazıcı da işini görmeyecek. Normal kağıt değil de PNP kağıdı kullanmayı dene.
 
Mürekkep tasarrufu yapmayanından bol keseden kullanandan lazım bence :D
 
bu işe uygun bir yazıcı yokmu ya :)
 
dostum gerçekten araştırıyorum yaklaşık 1 haftadır düzgün bir baskı devre çıakrtamadım laminasyon cihazı ve bir kırtasiye ile çalışıyorum adamlar etiket kağıdına veya elişi kağıdına asetat kağıdına baskı yapamayız diyorlar piyasada sürekli hp1020 samsung ml1016 gibi modellerden bahsediliyor ve kesinlikle orjinal toner kullanın diyorlar şimdi okuduğum başka forumlarda yeni yazıcıların bu işe uygun olmadığından bahsediliyor e haliyle öğrenci olduğumuzdan aldığımız yazıcı elimizde kalmasını da zor bir durum yaratır :) baskı devreciyede veremeyiz sadece prototip lazım böyle ortalarda kaldık :).
 

Forum istatistikleri

Konular
128,229
Mesajlar
915,976
Kullanıcılar
450,020
Son üye
onur3647382

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst