Online UPS konusunda soru (Kritik Yük, FCM, Tunçmatik)

Crowbar

Üye
Katılım
29 Ocak 2010
Mesajlar
54
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar. Online UPS alacağım. FCM ve Tunçmatik upslerin osilaskop görüntülerini bulmak mümkün mü? Ayrıca tavsiye eder misiniz bu iki markayı (Gerçi Tunçmatik almayacağım. Attığım maillere yanıt vermediler) Çıkış sinyali çok önemli. Hi-Fi bir sistem beslenecek.

Teşekkürler.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
sayın Crowbar,
çok önemli bir sistem besleyecekseniz masterguard,merlingerin,apc,eaton marka bir ups alabilirsiniz bu cihazlarda bahsesettiğiniz markaların en az üç katı pahalıdır.Aldıktan sonrada servisleri de pahalıdır.Uzun vadede fiyat farklarını amorti edecekleredir.Tunçmatik veya fcm alacaksanız çıkışına 1/1 izalasyon trafosu kullanmanızı tavsiye edrim.
 
Peki kullanırım fakat güç sarfiyatı iyice artacak. O markalara baktım fakat gerçekten çok pahalılar. İzolasyon trafosunu tam olarak ne için tavsiye ediyorsunuz? Fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok ayrıca..
 
ups ler radyo paraziti üretirler kulanıclar ups alırken çoğu buna dikkat etmez,teknik dökümanlarını fazla incelmezler(çoğunda yazmaz).Ups i taktıktan sonra ses sistemlerinde veya telefonlarda hışırtılar başlar ,otomasyon,plc lerde sebepsiz bir sürü error .Sizin kullanacağınız izole trafo yük ile hem ups hemde nötr üzerinden gelecek parazitleri engelleyecektir.Trafoyu ups çıkışına koyacağınız için ups deki pfc modu ile güç sarfiyatında fazla bir değişim olamayacaktır.
 
Bu parazit işi aklımdan geçmedi değil.. 1 saniyeyi geçmeyen gerilim çökmeleri, sıçramaları için kullanacağımdan regülatörde işimi görmeyecek. FCM'in western serisi var birde onlara mı baksam? Çok canımı sıkıyor bu iş. Tedaş resmen paramızla rezil ediyor bizi.
 
Bu parazit işi aklımdan geçmedi değil.. 1 saniyeyi geçmeyen gerilim çökmeleri, sıçramaları için kullanacağımdan regülatörde işimi görmeyecek. FCM'in western serisi var birde onlara mı baksam? Çok canımı sıkıyor bu iş. Tedaş resmen paramızla rezil ediyor bizi.
Sizin alacağınız online ups ,izalasyon trafosu işinizi görecektir.
 
www.powerelektronik.com.tr firmasının ürünleri hem online hemde çkış izolasyon trafoludur.Ayrıca giriş ve çıkışta EMI filtrelidir. Yerli üretim aynı zamanda. Dilediğiniz zaman gelip osiloskopumuz ile sinyal ölçümlerini izleyebilir veya testlere katılabilirsiniz. Modeller pwr11-3 kva, pwr11-5 kva şeklindedir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,840
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst