Meslek Lisesi Çıraklık

Raunchy

Üye
Katılım
6 Şub 2023
Mesajlar
199
Puanları
1
9. Sınıf Elektrik Elektronik Öğrencisiyim İsteyerek Gelmiştim Ancak Okumak Bana Göre Değil. Okul da bana göre değil sopayla dövdükleri bile oluyor. Ben Çıraklığa Geçip Okumak İstiyorum Parasında değilim yeter ki bilgi öğreneyim okuldan daha fazla bilgi öğreneceğimi bölüm hocaları da söylüyor. ben Geçmek İstiyorum Bu Konuda Sizlerin de fikirlerini Almak İstedim Benle Aynı Yolu Seçen Olur da Bilgi Verir Belki.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
4-5 sene sonra, aynı işyerınde fabrıka vs de, okul /sınıf arkadaşın, başına usta, sef muhendis olarak geldiğinde, başını taşa vurmıyacaksan, karar senin.
 
4-5 sene sonra, aynı işyerınde fabrıka vs de, okul /sınıf arkadaşın, başına usta, sef muhendis olarak geldiğinde, başını taşa vurmıyacaksan, karar senin.
Ya ama söyle de düşünün elektrik elektronik olarak sınıfımda en yüksek bilgiye ben sahibim ancak diğer derslerde öyle değil siz başarılı olduğunuz kısımda mi gelişmek istersiniz yoksa diğer derslerde mi? Zaten Yaptığımız Hata Bu Hep Eksikleri Gidermeye Çalışıyoruz. İyi Olduğumuz Yöne Değil de Kötü Olduğumuz Yere Çalışıyoruz. Elektrik Elektronik Okumak İçin Bunlar Lazım Olabilir Ama Devir Teknoloji Devri herşeyin cevabı elimizin ucunda
 
Her genç mutlaka okumalıdır. Okula gitmek diploma alamasaniz bile size insanı değerler katar. Sizi bir köle olmaktan birey olmaya doğru bir basamak daha yükseltir. Çok yanlış düşünceler içindesin. İleride anlarsın ama çok şey kaybetmiş olursun.
 
10.sınıfta anadolu lisesini bırakıp otomasyon bölümü çıraklık lisesine gittim bu son senem kalfayım . şirkete yaklaşık 2 3 tane üniversite stajyeri geldi adamlardan daha çok bilgiliyim eğer geçiceksen kendine güzel bir yer bul bilgi belgeden daha önemlidir . bir işe girdiğinde de sevmezsen iş değiştirmekten hiç çekinme
 
Ortaokul mezunu veya liseden çıraklık okuluna geçenlere 3 yıllık eğitim sonunda kalfalık, 4. yıl sonunda ustalık ve meslek lisesi diploması veriliyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,844
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst