Lise Son Elektrik Staj Dosyası Nasıl Doldurulur?

Katılım
1 Ocak 2016
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
26
Kolay gelsin öncelikle lise son elektrik bölümü öğrencisiyim fakat staj defterini nasıl dolduracağım hakkında bir bilgim yok örneğin gecen fabrikada motor söküp yeni motoru yıldız üçgen bağlantısını yaptık ben bunu staj defterine nasıl yapacağım misal güç devresi ve kumanda devresini sayfaya çizdim ondan sonra o devrenin nasıl çalıştığını mı acıklayacağım yoksa nasıl bağlantısını yaptığımı mı yani işte somunları söküp r s t uçlarını actık papuc geçirdik vb. diye mi yoksa kitabi bir tanım mı yapacağız birde sormak istediğim yazdıklarım ve cizdiklerim bir sayfaya yetmez ise 2. sayfaya o işe devam edebiliyormuyuz yoksa rek sayfaya mı yapmalıyız birde son olarak kompanzasyon ile ilgili bir iş yapımı verildi bize orada yazılan hesaplamalarını yapmak ve kandansatör secimi yapmak burda bütün hesaplarımı yazacağız bu konular hakkında bilgi verebilirseniz cok iyi olur birde elinde hazır staj dosyası örneği olan varsa paylaşırsa cok makbule geçer şimdiden çok teşekkür ederim :) kolay gelsin.
 
İnternette onlarca staj defteri var onlara bakarak doldurabilirsin

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Arkadaşım direkt copy/paste yapmayın hocalarınız bunu bir bakışta anlar. Ne yaptıysan ne gördüysen ne öğrendiysen onları defterine dök senin cümlelerin olsun. Yazdıkların bilgileri detaylandırmak adına netteki bilgilerden faydalan sadece. Ne demek istediğimi anlatabildim galiba.
Birçok stajerim oldu bir çoğununda öğretmeniyle görüşmüşümdür. Öğretmenin en kızdığı şeydir kopyala yapıştır. Anlatımda belki bozukluk olabilir okuyan belki anlatmakta zorlanabilir çokta önemli değil yeterki senin cümlelerin olsun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst