Karel MS26 kurulumuna yardım rica ediyorum

Katılım
31 Tem 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
53
Merhaba,

İş yerim için ikinci el aldığım Karel ms26 ve konsolunun kurulumunu bir türlü beceremedim. Aşağıda detaylı olarak çektiğim resimleri görebilirsiniz.

Karelin merkezine sordum ancak onlarda haliyle kendi servislerinin kazanmasını istediği için servise yönlendirdiler. Dış hattı ve iç hattı direk bağladığımda dahili hat sesi alamadığımı söylediğimde, 11 no'lu birşeyden hat çekmem gerektiğini dahili hattı ancak o şekilde alabileceğimi söylediler. Daha sonra santrali aldığım beyin verdiği torbada başta anlam veremediğim ancak santral kartının üzerinde iki girişle uyumlu bir soket gördüm.

Bu soketin bir ucunda da 6 vidalı dış hattında bulunduğu paralel gibi kullanılmış bir kutu var. Resmini aşağıda görebilirsiniz. Ancak içindeki kablolar dağını olduğundan sanırım doğru bağlantıları yapamadım.

Dışarıdan gelen ptt hattını 1. girişe bağlayıp dahili 1. hattı telefona bağlayıp santrali çalıştırdığımda dahili hat sesi alamıyorum ancak santrali kapattığımda dış hat sesi geliyor. Kabloların sıralamasını nasıl yapmam gerekmekte? Konuyla ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.
Saygılar...


Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,802
Kullanıcılar
449,984
Son üye
riki35

Yeni konular

Geri
Üst