HTC Desire Sv ekran değişimia

Öğretmen27

Profesyonel Üye
Katılım
24 Tem 2013
Mesajlar
3,702
Puanları
956
Yaş
40
Arkadaşlar hayırlı cumalar. Başlıkta belirttiğim telefonun ekranı çatladı. Ekran değişimi yapmak istiyorum. Ürün aşağıda. Bu değişimi yapan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim. Saygılar...
http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...-ekran-dokunmatik-orjinal-lcd-t326e-162890271
 
Ustalarım telefonun dokunmatik ekranını değiştiren hiç yok mu? Değiştirirken nelere dikkat ediyoruz? Sadece sök tak olayı mı yoksa aralarına jel felan sürülüyor mu?
 
Ustalarım HTC desire sv android telefonu dağıtmayı başardım. Beni baya yordu. Amacıma ulaştım. Ekranı aldığımda değiştirebilirim diye tahmin ediyorum . Yardımlarınız için teşekkürler...
 
abi az sabret:)
ne ise bu makinelerde cercevelidegisim en iyisi. ben bir kere cercevesiz degistirdim fena patladi yuzume. cunku cercevelerde alt ledler vs parcalar da oluyor k en olmadi cerceve de ucuza yenioenmis oluyor.
cerceveli bulamazsan da bu durumda ya kirarak ya da sac kurutma makinesi vs ile isitarak cerceveden eski ekrani ayirip yenisini takarsin. tabi once dene ekran calisiyor mu?
 
Doğan Hocam geçmiş olsun, elektrofizikçinin (benim de vardı) tablet dağıtma vidyosuna bak bir de yutupta aynı model olmasa da benzerlerini incele, yapılmayaca iş değil acele etme nazik davran kolay gelsin.
 
Ustalarım bu modelde çerçeve ile dokunmatik ekran bir. Onun için büyük sıkıntı değil. 2'si bir arada geliyor. Tavsiyeler için teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,470
Mesajlar
917,806
Kullanıcılar
450,410
Son üye
Erc.cgz

Yeni konular

Geri
Üst