EPlan Sembolleri Aynı Hizaya Alma

RsM

Üye
Katılım
13 Eki 2008
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba Arkadaşlar,

EPLAN'da Sayfaya Koyduğum simgelerinin Hepsini Aynı Hizaya Almak İstiyorum. 8 Tane Fotosel sembolü varsa bunların biri aşağıda biri yukarıda olmasın hepsi anı hizada olsun istiyorum. Bunların hepsini seçip aynı hizaya al yada girilen koordinata götür diye bir komut var mı? Aynı Şekilde PLC makrolarında input veya outputların isimlendirilmelerinde kullanılan text kısımlarını da aynı sıraya almak istiyorum. teker teker hizalamak zaman alıyor.

Kullanan Arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Kolay Gelsin Herkese.
 
Son düzenleme:
Merhaba;

Sembolleri aynı hisaya alman tabiki mümkün hangisine göre hizalama yapacak isen, o sembolün içine gir ve kordinatlarına bak. Diğerlerini hepsini seçerek kordinat ataması yap aynı hizaya gelecektir.

Saygılarımla
Dinçer
 
Sembolun uzeine bi kere tikladiginda dört tarafa ok isareti cikiyor oradan da tasima yapip istedigin yere yerlestirebilirsin
 
Syn Dinceresentas Ben hizalama işlemini 1 tane sembolü referans alarak kopyala yapıştır şeklinde yapıyorum.
Sembolün içerisine girdiğimde koordinatlar var ancak bunlarla ancak DT (displayed) yazılarının koordinatlarını değiştirebiliyorum.Diğer sekmelerdeki koordinatlar aktif değil.Nasıl yaptığınızı resim olarak gösterebilir misiniz? İyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    212.4 KB · Görüntüleme: 78

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,849
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst