Elektro Pnomatik cemberleme makinaları

karaduttun

Üye
Katılım
3 Eki 2008
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Ülkemizde Elektro Pnomatik cemberleme makinalarını biz üretmekteyiz tasarımı imalatı tamamen yerli kullanılan malzemeler dünya çapında markalaşmış firmaların kolayca piyasadan temin edilebilecek kaliteli parçalardır.
Piyasadaki ithal makinaların yedek barça bağımlılığını sattıkları tezgahların misli parasını yedek parça yoluyla geri aldıkları aşikar.
Sorunsuz sade yedek parça odaklı olmayan sorunları teknik kadromuzla anında çözen kalitenin geleceğimizin güvencesi olduğunu bilen bir şirkettir brmcemberleme
 
BRM Çemberleme 20 yılı aşkın tecrübesini kullanarak, çemberleme makinelerinde yeni bir teknoloji geliştirmiş ve ilk makine üretimini 2006 yılında tamamlamıştır.

2006 – 2008 döneminde ar&ge çalışmalarına aralıksız devam eden teknik kadromuz sayesinde Türkiye piyasasındaki ilk yerli çemberleme makinesi üretilmiştir.

Çemberleme sürecinde kullanımı yaygın olan mekanik sistemler yerine geliştirdiği elektro-pnömatik sistem ve konusunda uzmanlaşmış teknik kadrosu sayesinde periyodik değişim gerektiren parçalar minimize edilmiş, bu sayede arıza oranlarında piyasada ki emsallerine göre önemli ölçüde düşüşler sağlanmıştır.

Üretiminde rahatlıkla temin edilebilecek standart aksamlar kullanıldığından yedek parça erişimi ve yedek parça maliyetinde siz değerli müşterilerimize önemli ölçüde rahatlık sağlamaktadır.Uzman servis ekibi ile Türkiye’nin her noktasına kısa sürede hizmet götürebilmektedir.

Yaygın kullanımı olan standart ürünlerimiz dışında müşteri gereksinimlerine göre dizayn da yapılmaktadır. Bu sayede değişik tipteki ihtiyaçlarınız, uzman kadromuzca tespit edilir ve size uygun çözüm en kısa sürede tasarlanır ve prototip üretilir. Sizin onayınızdan geçen size özgü prototip model montaj edilir ve testlerden geçirilir.

Yerli üretimi sayesinde fiyatlarda önemli ölçüde avantaj sağlamaktadır.

Sizin firmanızla da çalışmak dileklerimizle…
 
site tanıtımlarımız makinalarımızın çalışma videoları sitemizde ve youtube de mevcuttur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,839
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst