Elektrik-Elektronik Muhendisligi Cift Anadal

Kimi meseleler uzun olur, bilgi sahiplerinin aydınlatmasını, ilgilenenlerin değişik ihtimalleri ortaya çıkarmasını bekler.
İnsanların eşit olmadıkları tek yer zeka değil aynı zamanda ilgi ve ya çalışkanlıkları. Çalışmayan bir zekinin verimsizliğini anlatmaya gerek yoktur muhtemelen. Yıllarca başaramayan belki başaramayabilir, ama her zaman başarmak isteyen az da olsa emek veren zamanı geldiğinde sonuç ile birliktedir.
İki dal değil biz tüm temel mühendisliklerin üzerinde konuşmuştuk. Bir olan ve ya benzer mantığın değişik yerlerde uygulanması öğrenmeye engel olmaz. Zira tek bir mühendisliğin içinde mühendisliğin alanı dışında dersler olur. Tek Anadalın içindeki birçok dalın da içinde birçok uzmanlıklar olur.. Bunları aşabilen insanlara hürmetler sunarız.. Hiçbir zaman içe kapanmayı değil her zaman ilim yolunu tarif etmek isteriz. Zira üstad sayılır bilim ehlinin ilgi alanları, kapsama alanları incelenebilir. 1000 lerce sene kitaplarımızı okumuş Ecnebiler bir de Süper Mühendislerimizi okusunlar.

Konu alakalı bir kısım gereklilikleri ve belki zekasal gelişme yollarını içine almış olabilir. Yapılabilen en iyi işler de gelişimde olsa gerek. Yoksa anket benzeri cevaplar birkaç cümle olarak müşahade edilebilir. Akademik ve ya teknik bir özelleşme için elektronik mühendisliğinin yanında Endüstriden başka ihtimaller görünmekte. Konunun ileride de referans olması ve diğer ilgilenenlerin paylaşımı namına elektronik-makine birlikteliğini ve gereken ihtiyacı yazmış olarak, bu kısımdan inceleme faydalı olur.

Tüm ilgilenen okuyanlara hürmetler sunar faydalı fikirlerini bekleriz, Hürmetler sunar başarılar dileriz...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,907
Kullanıcılar
450,198
Son üye
emrahsahan4646

Yeni konular

Geri
Üst