Easy View MT506Lv4ew programı pc ye çekmek

1910uR

Üye
Katılım
20 Mar 2012
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
36
İyi günler. Easy View ekranı arızalandı. sabah 20-30 dk com ve cpu ışığı yanmıyor. daha sonra ekran işleme giriyor. yani anlıyacağınız ekranı değiştirmemiz gerekiyor. fakat programı yeni ekrana nasıl atabilirim.? bu konuda hiçbir bilgim yok hangi program kullanılarak program yazılıyor? ve eski ekrandan nasıl pc ye programı çekip daha sonra yeni ekrana programı atabilirim?

bu arada şifre olayı varmış heralde. ama bendeki ekranda şifre yok. yani programı çekmek için sadece bilgiye ihtiyacım var. onuda sizden bekliyorum. şimdiden buradaki herkese çok teşekkür ediyorum.

Allah razı olsun.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
bu koca forumda yokmu bunun cevabını bilen arkadaşlar ?
 
Bilgisayarına EASY BUILDER (EB 500) programını kurman gerekiyor ve bağlantı kablonu hazırlayıp bilgisayara ve panele bağladıktan sonra EASY MANAGER uygulamasını açıp COM PORT'u seçtikten sonra programı çekebilirsin.
Program ve bağlantı kablo çizimini SAVIOR OTOMASYON sitesinden edinebilirsiniz.
 
kardeşim dediğin gibi com u seçtim. fakat ekrandan programı cekmem için ne yapmam gerekiyor. hangi butona tıklamam gerekiyor. bu konu hakkındada bilgi verirsen cok memnun olurum.
 
1910ur arkadaşım marifet arkadaşın da dediği gibi easymanager programı ile bu işi şu şekilde yapabilirsin:
1-easyview panelini kullanım kılavuzunda yazan bağlantı şekline göre bir kablo yapıp usb dönüştürücü ile bilgisayarına bağla.
2-bilgisayarından aygıt yöneticisine girip bağlantının yapıldığı com portuna bak.(istersen sen de ayarlayabilirsin ancak o otomatik olarak bir port numarasi alır. com10,com14... gibi).
3- easy manager programını ac ve aygıt yöneticisinde görülen com portu seç ve baudrate ini ayarla.(genellikle 115200 bps tir.) ardından project upload deyip upload edeceğin program için bir isim girip kaydet de.
işlem bu kadar eğer panelin doğru bir şekilde bağlanmış ve herhangi bir zarar görmemişse programı başarılı bir şekilde upload etmiş olacaksın.
kolay gelsin iyi çalışmalar....
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,904
Kullanıcılar
450,195
Son üye
dijitalpark

Yeni konular

Geri
Üst