Dc Motor Sürücü Önerileri

zapotek

Üye
Katılım
24 Ocak 2007
Mesajlar
353
Puanları
1
Yaş
43
Merhaba arkadaşlar.

Ac motor sürücülerini kullanıyorum ve baya da uygulama yaptım. Daha önce Dc motor sürücüsü kullandım. Ekteki resimde özellikleri verilen Dc motor için bir sürücü bulmam lazım. Bunu bir akrabam tezinde cnc için kullanacak. Bu motor için kullanılabilecek sürücü onerebilirsrniz sevinirim. Bana bulabileceğim yer ya da kişi bildirirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

  • IMG-20150418-WA0014.jpg
    IMG-20150418-WA0014.jpg
    61.9 KB · Görüntüleme: 58
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Firmanın yeri menevşe (karaköy) iş hanında destek alabilirsiniz.
 
gos otomasyon Berat Bey ile görüşebilirsin. internet sitelerinden ulaşabilirsin. Gefran marka Dc motor sürücüleri satıyorlar.
 

ARKADAŞIN MOTORU ASENKRON MOTOR MU?

gos otomasyon Berat Bey ile görüşebilirsin. internet sitelerinden ulaşabilirsin. Gefran marka Dc motor sürücüleri satıyorlar.

Sizin bahsettiğiniz sürücüler Field ve armatür sargısı olan motorlar için kullanılıyor. Bu motorlarda mıknatıs yoktur, alan sargısına voltaj vererek manyetik alanı sürücü üretir.

Bu motor kömürlü ve tek sargılı (sabit mıknatıslı) basit bir DC motor.Tek ihtiyacı olan şey bir ayarlanabilir pulse kaynağı ve bir mosfet.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,689
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst