Autocad'te Çizim ( şantiyede çalışmış birine sorum )

Katılım
8 Nis 2015
Mesajlar
71
Puanları
1
Yaş
31
merhabalar.. Kontrol kısmı inşaat bittikten sonra yapılan kısımları ( tava çizimleri gibi )autocad'te cizilmiş sekilde gormek istermiş..Hatta sbuty çizimi mi o tarz bir çizim adı autocad'te.. bunu daha once yapmıs bırısı var mı biraz anlatacak ?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Kaba inşaat bitene kadar tüm projeler üst üste konulup süperpoze çalışması yapılır birbirine engel olan sistemler varsa revizyonlar yapılır bu tip değişimler proje genelinden ziyade lokal bölgelerde gerçekleşir, bu tip lokal revizyonların işlendiği paftalara shop drawing denir. Shop drawing'lerin sayısı artarsa uygulamada olması gereken yeni değişimlerle birlikte projeye işlenip revize uygulama projesi-projeleri yapılır. İş bitiminden sonra projenin son hali oluşturulur son revizyon projeye asbuilt proje denir.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,272
Mesajlar
916,372
Kullanıcılar
450,098
Son üye
akaremir31
Geri
Üst