Aramızda AMATÖR TELSİZCİ var mı ?

Katılım
18 Ocak 2008
Mesajlar
1,069
Puanları
156
Yaş
39
Herkese selamlar.. Aramızda amatör telsiz belgesi olanlar var mı ? Kısmet olursa sınavlarına hazırlanıyorum sormak istediğim anten hesapları ve telsiz kullanma ve bilgileri gibi şeyler var da
 
Değerli arkadaşım evet bende Nisan ayında Lisans belgemi aldım. E-Sınav Teknik ,uluslararası ve işletme olarak üç bölümden oluşuyor. Soru cevap olarak test sorularını çalışırsanız mutlaka kazanırsınız. Ben gerçekten çok çalışmıştım. 50 soruyu 18 dakikada tamamladım. Çıkmak isteyince görevli eminmisiniz dedi. Alaycı bir ifadeyle Sınav sonucuna hemen bu monitörden bakabilirsiniz dedi. Açıkçası bende bukadar iyi bir derece beklemiyordum. Görevli öğretmen puanı görünce vay canına dedi. İfadesi gözümün önünden gitmiyor.:) Bu forumda bu konuda profesyonel bilgi sahibi @Mr_YAMYAM hocamız var. Ondan öğreneceğimiz çok şey var. Teknik Anten ölçüm hesaplamaları konusunda enterferans, modülasyon, swr tüm konularda detaylı bilgi verebilir.
 

Ekli dosyalar

  • TAHGU.jpg
    TAHGU.jpg
    53.1 KB · Görüntüleme: 15
  • 4 X 10 cm.jpg
    4 X 10 cm.jpg
    30.7 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Merhaba hocam, eğer sınav geçmek amaçlı soruyorsanız çıkmış sınav sorularına çalışıp rahatlıkla tam puan alabilirsiniz. Başka bir şeye gerek yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,835
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst