ferdi0435 Üye Katılım 11 Ara 2010 Mesajlar 10 Puanları 1 Yaş 37 17 Nis 2018 #1 Merhaba Akülü aracımın kumandası kayboldu. Nasıl kumanda uydurabiliriz. Veya aldığımız kumanda nasıl eşleştriliyor. Bunlarin kumandalarinin hepsi aynı mı?
Merhaba Akülü aracımın kumandası kayboldu. Nasıl kumanda uydurabiliriz. Veya aldığımız kumanda nasıl eşleştriliyor. Bunlarin kumandalarinin hepsi aynı mı?
ycmy Üye Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 275 Puanları 1 8 Eyl 2019 #2 ferdi0435' Alıntı: Merhaba Akülü aracımın kumandası kayboldu. Nasıl kumanda uydurabiliriz. Veya aldığımız kumanda nasıl eşleştriliyor. Bunlarin kumandalarinin hepsi aynı mı? Genişletmek için tıkla ... Merhaba somunuza bir cevap bulabildiniz mi? Benzer sorunu ben de yaşıyorum
ferdi0435' Alıntı: Merhaba Akülü aracımın kumandası kayboldu. Nasıl kumanda uydurabiliriz. Veya aldığımız kumanda nasıl eşleştriliyor. Bunlarin kumandalarinin hepsi aynı mı? Genişletmek için tıkla ... Merhaba somunuza bir cevap bulabildiniz mi? Benzer sorunu ben de yaşıyorum
turkishm21 Üye Katılım 10 Eyl 2019 Mesajlar 10 Puanları 1 Yaş 42 19 Eyl 2019 #3 Arkadaşlar bende harici şarj edilen küçük uzaktan kumandalı araba vardı, bunu çocuğun 6v büyük akülü arabasında da kullanıyorum, ikisi birbirini sorunsuz kumanda ediyor. Önmeli olan bir kumanda bulup sağ sol ileri geri komut verip denemek.
Arkadaşlar bende harici şarj edilen küçük uzaktan kumandalı araba vardı, bunu çocuğun 6v büyük akülü arabasında da kullanıyorum, ikisi birbirini sorunsuz kumanda ediyor. Önmeli olan bir kumanda bulup sağ sol ileri geri komut verip denemek.