1600 kva lık trafo kompanzasyonu

Gruparge tarafından geliştirimiş bir analizör ve ( katalogda,enerji ölçüm grubunda ,SP-Analizör olarak geçiyor ) bilgisayar yardımı ile çok sağlıklı analiz yapma imkanı var.Bağlaması oldukça kolay.İncelemenizi öneririm.

İncelemekte fayda var teşekkürler Fahri Bey...
İyi çalışmalar..
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler. cezaya girmeyecek şekilde bir düzen tutturdum ama bayağı uğraştırıyor.birde arkadaşlar su kuyusu ve idari bina ve klimalarda var.toplamda saatde 70 kw a kadar çıktığıda oluyor.acaba 250/5 amperlik bir akım trafosu alsam klas 0,2 reaktif güç kontrol rölem daha hassas çalışırmı.deneyen oldumu.zaten akım trafosunu özel yaptırmak lazım 2x 120 lik baraya geçecek.
 
Evet, bu durumda özel akım trafosu imal ettirmeniz gerekebilir. Yükünüz artıgında bunu devreden cıkartır, 3000/5 akım tarfonuzu kullanırsınız. Yalnızi lutfen kullanmadıgınız akım trafusu sekonder uclarını kısa devre etmeyi unutmayın.
 
mantıklı ama bu işi sabit kondansatörü akım trafosu görmemeli önce sabiti bul daha sonra manuel kondansatü ayarla haticenden olmayalım derken neticeden oluruz gaziantepte bu konuda çalışmalar yapıyorum özelden yazın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,780
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst