01.01.2008 Tedaş Şartnamesi

anladım ... İstanbul'da boyle bır uygulama olmadı bildiğim kadarıyla... teşekkur ederim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
moner69 ' Alıntı:
anladım ... İstanbul'da boyle bır uygulama olmadı bildiğim kadarıyla... teşekkur ederim.

Arkadaşım bu uygulama Abone_Net Satış Sistemini uygulayan tüm illeri kapsıyor.. Saygılar..
 
Bir diş hekimi tanıdığımın faturası güç kaynağı taktırdıktan sonra 60 YTL den 180 YTL ye çıkmış ve yaklaşık 6 aydır böyle devam ediyormuş.Faturalda UPS montajından önce endüktif 30 kapasitif 20 sularında iken montajdan sonra endüktif 4-5 kapasitif 90-95 civarlarında oluyor.Muayehane girişi 3 faz ve sözlşeme gücü 9 Kw .Faturanın bu kadar yükelmesi cezadan dolayı olabilir mi?UPS 3 faz giriş bir faz çıkış şeklinde çalışıyor.Bir UPS sistemi bu kdar kapasitif tükleyebilir mi?Sayaç digital.Böyle bir durum için yorum ne olur?
 
arkadaşınızın muayenesine gereğinden büyük güç kaynağı takılmış anladığım kadarıyla yada arkadaşınız ileriyi düşünürek gereğinden büyük almış olabilir.
kapasitif ten cezaya girme durumunda aktif tüketimin % 90 ı kadar ceza yansıyor faturanıza vergi algı derken 180 ytl yi buluyordur.ups i aldığınız firma ile görüşün durumu.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,379
Mesajlar
917,119
Kullanıcılar
450,259
Son üye
Samet00

Yeni konular

Geri
Üst