İstanbul bilişimde bilgisayarlar neden daha ucuz?

endizyar

Üye
Katılım
24 May 2009
Mesajlar
47
Puanları
1
arkadaşlar istanbul bilişimden bilgisayar almayı düşünüyorum ama ordaki fiyatlara kafa karıştırıyor
istanbul bilişimde bilgisayarlar neden daha ucuz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
çünkü kendi ürünlerini kendisi getirerek teknik servisinide sadece kendisi veriyor.
 
İnternet sitesinden görüysen bu ürünlerin çoğu yok. Ben laptop alacağım zaman hangi ürünü sorduysam şuan stoğumuzda yok size şu ürünü öneriyoruz dediler.Önerdikleri üründe pek piyasaya göre ucuz değildi. Bence sitedeki fiyata bakıpda ucuz olduğuna karar vermeyin. alamadıktan sonra ucuz yazsalar ne fayda
 
oradan ürün aldığında sıkıntı yaşayanı duydum.Sıkıntı yaşamayanı da duydum.
Eğer satınalma işini internet aracılığı ile yapacaksanız,telefonla, istediğiniz ürünün stokta olup olmadığını sormanızı,ve mümkünse,mal tesliminde ödeme seçeneği ile alışveriş yapmanızı öneririm.Bu sadece bu site için değil, daha önce alışveriş yapmadığınız her site için geçerlidir.
Eğer ürünü gidip teslim alacaksanız zaten sorun yok.Arkadaşımızın da bahsettiği gibi, aldığınız ürünün türkiye temsilcisi değil de,kendileri garantisini veriyorlar.Bir sorun olduğunda,kendi teknik servisi ilgileniyor diye duydum.
 
arkadaslar bende istanbul bilişimden bilgisayar alayım dedim ama istediğim ürünlerin hiç biri stoklarında yok bence ufak bir magza kurumsal kimlik kazanmış firmalardan alışveriş yapmalı
 
eylül ayında bende istanbul bilişimi çok araştırdım. satış politikaları şu şekilde işliyor; sştesinden bakıyorsunuz notebook stoklarında gözüküyor. aradığınız zaman o modelin stoklarında olmadığını belirtip başka model öneriyorlar. firma ufak çaplı bir firma değil. tüm türkiye'ye yayılmış servis ağı var. notebbok da sorun olduğuı zaman kendi servisine götüremiyorsunuz. istanbul bilişime götürmeniz gerekiyor. şans faktörü bence çok önemli. fiyat olarak gerçekten ucuza satıyorlar. ayrıca ben toshıba notebbok aldım eylül ayında ücretsiz sigorta ve win7 ye geçiş kampanyasından faydalandım. sanırım ist. bilişimden alınca bu tarz kampanyalardan yararlanamıyorsunuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,367
Mesajlar
917,049
Kullanıcılar
450,238
Son üye
TaHao

Yeni konular

Geri
Üst