yusufburak kullanıcısının son içeriği

  1. Dinamik UPS mi Statik UPS mi ?

    Merhaba, UPS konusunda nasıl bir seçim yaptınız. Bizde iki ayrı tesisimiz (3,5 MVA - 7,5 MVA) için dinamik ups düşünüyoruz ama servis ve bakım konuları aslında biraz tedirgin ediyor.
  2. Yüksek Torklu Servo Motorlar

    Ben denenmesinden yana görüş bildirdim ancak işin bütçe kısmında ne yazık ki bir etkim yok, hele ki amortisman süresi 1,5 yıl üzerinde olunca. Bu yüzden biraz daha uygun zamanı bekleyeceğiz.
  3. Yüksek Torklu Servo Motorlar

    EMF ile çok kez görüştük. Açıkçası ikna da oldum ancak maliyetleri inanılmaz yüksek. 10000 Nm torklarda çalışıyoruz ve bu torku yakalaöak gerçekten maliyetli. Daha düşük güçler için ise bir çalışma yapacağız şu virüs sonrasında
  4. Yüksek Torklu Servo Motorlar

    Desteğiniz için teşekkür ederim. Nasip olursa 2020 yılında 8000 Nm civarında bir motor ile deneme yapacağız. Umarım her şey yolunda gider.
  5. Yüksek Torklu Servo Motorlar

    İlginiz için teşekkür ederim Sayın @zeybek , Bir kaç referans fabrika gezdikten sonra deneme için bütçe alabilirsek eğer sizleri de bilgilendiririm.
  6. Yüksek Torklu Servo Motorlar

    Merhaba, Fabrikada 37 kW 1500 d/dk ile tahrik edilen, kayış kasnak aktarmalı ve max. 50 d/dk ile dönen asenkron motor kullanıyoruz. Bugün bir firma ile yüksek torklu servo motor konusunu görüştük ve doğrudan rotora kaplin ile bağlı olacak şekilde yapıyı revize ederek daha az enerji tüketimi ile...
  7. Sinamics V20 A511 hatası

    Merhaba, P0610 0 veya 4 olmaması durumunda hata verir diye anlam çıkardım ben buradan. P0604'ten de değeri max.'a kadar çıkarttım. Yine çözüm olmadı. Motor akımları normal, spindle motor olduğu için bu şekilde bir uyarı geliyormuş. Ve motorda PTC elemanı yok. P0335 ile ilgili değişiklik yaptırdı.
  8. Sinamics V20 A511 hatası

    Merhaba, 24000 devir, 0.45 kW motor süren 4 adet sinamics V20 0,75 kW sürücümüz var. Sürücülerden düzensiz periyotlarla A511 hatası alıyoruz. P0610'u 0'dan 4'e çektim. Ancak hala durmaya devam ediyor ? Daha önce karşılaştınız mı ?
  9. BONFİGLİOLİ VECTRON ACT 401

    Çok uzun zaman geçti üzerinden inanın hatırlamıyorum ama internetten araştırıp öyle bulmuştum firmayı
  10. Step 7 Microwin SP8_9 kurulum hatası alıyorum?

    Merhaba, Micro/WIN programında ekteki gibi bir sorunla karşılaşıyorum sebebi ve çözümü hakkında yorumunuz var mı acaba ? Windows 7 Ultimate 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. micro/WIN ise V4.0.9.25 sürümü.
  11. Trafo OG tarafından geçen akım

    Karşı tarafın bağlantısı ile ilgili olur bu. Üçgen/Yıldız "?" ? yerine gelen değeri söylemelisiniz ve sonrasında da paralel sargıları bulup bunun üzerinden devam edebilirsiniz. Testçi birisiniz sanırım. Hangi testi yapmaya çalışıyorsunuz ? Ayrıca bahsettiğiniz durum biraz arızi durum. Normal...
  12. Trafo sargı dirençi ölçme

    ***@*** Müsait zamanda bi mail atar mısınız ? Bİldiğim kadarı ile açıklarım
  13. Trafo sargı dirençi ölçme

    Açıkçası çok iyi bilmiyorum. Verdiğiniz akıma göre değişir. Az akım doyuma geç ulaşmasını ve test süresinin uzamasına sebep olur.
  14. Trafo sargı dirençi ölçme

    Ölçtüğün gerilim değeri sabitlenince doyuma ulaşmış olur.
  15. Siemens Konfigürasyon Yazılımları

    İlginiz için teşekkür ederim. DÜn siemens support'tan destek alıp yaptım.
Geri
Üst