you-peck kullanıcısının son içeriği

  1. GPRS Modem İle Makel Sayaç okuma

    Hiç tecrübesi olan arkadaşlar yok mu?
  2. GPRS Modem İle Makel Sayaç okuma

    Merhabalar Entes Gprs modem ile Makel sayaçlar üzerinden bilgi almak istiyorum. EsayModebus kütüphanesini kullanarak c# ile okumaya çalıştım ama olmadı. Konuyla ilgili örnek kod var mıdır?
  3. Wincc dongle lisansı

    Wincc 7.0 ile yapılmış scadayı wincc 7.4 versiyon ile açtığımda dongle lisans hatası veriyor. Ne yapmalıyım? Sebebi ne olabilir?
  4. Wıncc 7.3

    Merhabalar, Wincc 7.3 Setup linki elinde olan varsa yardımcı olabilir mi?
  5. S7 1500 1milisaniyede veri alma?

    S7 1500 PLC den 1 milisaniye periyot ile birden fazla floating sayı okuması yapılabilir mi?
  6. WINCC Report Design QR Kod Ekleme

    Merhabalar, Wincc rapor üzerinde otomatik qr kod oluşturmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, bununla ilgili toolbox var mıdır?
  7. Matrıkon opc -c# haberleşme

    Merhaba Evet onu biliyorum. Daha önce benzer bi uygulama da yaptım. Ama Şu an işin kapsamı itibarıyla matrikondan almak zorundayız.
  8. Matrıkon opc -c# haberleşme

    S7 1500 den aldığım dataları Matrıcon OPC server üzerinden c# ile almak istiyorum. Ama hiçbir dll 64 bit işletim sisteminde çalıştıramadım. Bununla ilgili ypılmış bir uygulama var mıdır tavsiye ettiğiniz inceleyebileceğim? C# tan başka öneriniz var mı?
  9. Wincc 6 Scada Wincc 7.4 ile açma

    Teşekkürler. 7.2 için direk indirme linki var mı?
  10. Wincc 6 Scada Wincc 7.4 ile açma

    Wincc 6 da yapılmış scadayı wincc 7.4 te açmak istiyorum migrate anında database dönüşüm hatası veriyor. Çözüm için öneriniz var mıdır?
  11. OMRON-Simatic Net OPC Haberleşmesi

    Omron plc ler simatic net opc ile scadaya data gönderebiliryor mu? Yoksa illa ki kendi opc programını mı kullanmalıyız??
  12. LİBNODAVE SCADA EKRAN

    Thread kısmını çalıştırdım. Hatta ekran güncelleme kısmını 2-3 thread ile yapınca daha hızlı oluyor fakat progragram donuyor bir müddet sonra. Bir de şöyle bir sorum olacak. Bu şekilde yapınca da program çıkış tuşu ile çıkamıyorum kapanmıyor. Ne yapabilirim?
  13. LİBNODAVE SCADA EKRAN

    Sadece ekran durumunu güncelleyen thread yazıyorum. ve bunu programın çalışması ile başlatıyorum. Sonra timer içerisinde plc den dataları okuyorum. Ama bir kaç saniye sonra plc bağlantısı kesiliyor ve korumalı datayı okumaya çalışıyor hatası veriyor. Aynı işlemi ikisi de tinmer içerisinde...
  14. LİBNODAVE SCADA EKRAN

    Thread ile okuma yapmayı denedim fakat PLC ye erişim yapmıyormuş gibi null değeri okuyor dedi. Size zahmet olmazsa küçük bir örnek verebilir misiniz?
  15. LİBNODAVE SCADA EKRAN

    Bir timer içersinde yapınca yapılan işlem uzunluğu artıyor. Bu sefer de şöyle bir problem çıkıyor. Buton ile sahaya gönderdiğimiz komutlar yaklaşık timer içerisnde çalışan fonksiyon kadar bir gecikme ile iletiliyor ki bu da güvenlik açısından çok tehlikeli olabilir.
Geri
Üst