vrf klima

Vrf klima firması olarak alanında uzman ekibimiz ile işi ustasına bırak felsefesi ile yola çıktık. Kuruluş tarihimizden itibaren gelişen teknolojiye ayak uydurarak daha kapsamlı ve öz verili bir şekilde sizlere hizmet vermekteyiz. Firmamız ve müşteriler arasındaki anlayışı en üst seviyede tutarak tamamen müşteri memnuniyeti odaklı bir prensiple ilerlemeye devam ediyoruz. Çevreye saygı çerçevesinde doğayla uyum içinde ve tamamen konforunuzu göz önüne alarak tüm yurt içi ve yurt dışında her bölgenin iklimini güzelleştirerek yola devam ediyoruz. İklimlendirme adına yaptığımız projeler ile ister kurumsal ister bireysel olarak yüzü aşkın müşterilerimize sunduğumuz konforun haklı gururunu yaşıyoruz. Bizim için burada önemli olan müşterilerimizin memnuniyetini üst seviyede tutmaktır. Tabi ki bunun içinde müşteri ne için para harcadığını bilmek ister.

İklimlendirme nedir? Neden gereklidir? Diğerlerinden farkı nedir? Avantajları nelerdir gibi. İşin bilincinde olan müşteri yapılan işin karşılığında ödediği parayı da kar amacını düşünerek aklında bir soru işareti kalmadan ödemesini yapar. Burada esas olan bizim kar hesabımız değil tamamen müşteriye verdiğimiz hizmeti hakkıyla yapmış olmak ve işin sonunda firmamızdan mutlu müşteri olarak ayrılmanız olacaktır. Mutlu müşteri demek iyi projelendirilmiş bir iş demektir.

Vrf proje

Vrf Tasarımı ve vrf projelendirmeyi yani temelini en iyi şekilde hesaplayarak işe başlıyoruz. Böylece iklimlendirmeyi en güvenilir ve uzun ömürlü bir şekilde teslim ediyoruz. Sizlerde yaptığınız yatırımı kısa bir sürede yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu ile geri kazanacaksınız.

Yaptığımız projeler ile sizlerin hayatına konfor katıyoruz. İklimlendirme işindeki asıl amacımız daha yaşanılabilir ferah ortamlar sunmak, Kaliteli yaşamı hayatınızın her alanında korumaktır. Hem şimdi hem de yıllar sonra bile bizimle birlikte iklimlendirmenin güzelliğini yaşamaya devam edeceksiniz.

Daha sağlıklı, uzun ömürlü, çevreyle uyumlu, yüksek mimarı yapılara (kurumsal ve bireysel) verimlilik, esneklik ve işlevsellik katıyoruz. İşinde uzman ekibimizle bulunduğunuz alanda güzel ve ferah rüzgar estirmek istiyorsanız ya da aile sıcaklığında ısınmak istiyorsanız bize ulaşmanız yeterli olacaktır. VİZYONUMUZ, işinde uzman kadromuz ve kaliteli ürünlerimiz ile sadece Türkiye’de değil Türkiye dışında da tüm coğrafi bölgelerde iklimlendirme alanında daha birçok güzel projelere imza atarak bu alanda önde gelen isimlerden olmayı planlıyoruz. Sizlere daha konforlu ve temiz hava vadediyoruz. MİSYONUMUZ, şimdiye kadar yüzlerce projeye imza attık ve alanında Güvenilen bir firma olarak iklimlendirme çalışması yapıyoruz. İmzaladığımız projeler sayesinde mutlu müşteri kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

VRF SİSTEM TASARIMI VE PROJELENDİRİLMESİ

İlk olarak montaj yeri ünite sayısı iç ünite tipi ve dış ünite kombini Gerekli kapasite yani ısı yükü, güvenlik faktörü, debi ayarlamaları Çevresel sıcaklığı, nem derecesi donma olayı, erime etkisi Borunun uzunlukları, yükseklik farkı, iç dış bağlantı oranı yani sistem şartları belirlenmesi Hava hızının dağılımı, etki mesafesi ve akış oranı ve basınç. Yani kapasiteler belirlenip tüm hesaplamalar yapılmalıdır, bölgeleri belirlemek, mimariye uygun iç ünite modelleri seçilir. Tesisat limitleri kontrol edilir, iç dış ünite kapasitesi belirlenir, bağlanılabilir iç ünite sayıları ve aralıkları kontrolü yapılır. Kontrol sistemi belirlenerek bakır boru çapları ve bağlantı parçaları belirlenir. Kolan şeması hazırlanır, drenaj tesisat belirlenir, elektrik tesisatı hakkında bilgi elde edilir, sinyal hattı ve haberleşmeler belirlenir. İyi proje ve tasarım sahip bir VRF sistemi uzun ömürlü ve yüksek verimli sonuçlar verir. Bu yüzden işin başından uzmanca bir tasarım ve proje kapsamında detaylı ve titiz bir şekilde hesaplamalar yapılmalıdır. O zaman sizlerde yüksek verimlilik, enerji tasarrufu ve kısa zamanda yatırım maliyetini geri kazanmış olursunuz.

Vrf klima

Vrf klima sistemleri,vrf sistemleri,merkezi klima sistemleri ,Soğutma sistemleri, ısıtma sistemleri, soğuk odalar, endüstriyel mutfak ekipmanları, ısı geri kazanım cihazları, fanlar,gemi fanları, gemi donatım malzemeleri, temizlik ürünleri alanlarında, yurt içi ve yurt dışı pazarda, proje, mühendislik hizmetleri vermek amacıyla kurulmuş olan firmamız;

Güvenirlik, müşteri odaklılık, yenilikçilik, kalite, sorumluluk, gizlilik ve takım çalışması, çağdaş hizmet anlayışı ve avantajlı fiyata iş üretmenin doğal sonucu, bizleri uzun yıllara yayılan vazgeçilmez, güven dolu, dost birlikteliklere taşımıştır. Yaratıcılığın büyüsünden, muhteşem tasarımlara, teknolojiden yaşanan sanatlara, uzanan yolculuğumuz ortak hedeflerimize tutkuyla bağlanabildiğimizden kaynaklanıyor.

Ürettiğimiz hizmetin her sürecinde, kaliteyi ön planda tutarak, müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak, sektör içerisinde saygın kuruluşlar arasında yer almak, alanında etkin ve teknolojik çözümler üretmek için, hızla gelişen teknolojiyi takip edip, müşterilerimizin beklentilerinin üzerinde hizmet sağlamaktır.

Müşterilerimizin hedef kitlelerine kolay ve hızlı ulaşmalarını sağlayarak ve portföyümüze katacağımız yeni müşterilerimiz ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer alacağımıza tüm kadrosuyla inanmış olan Alya Ship kurumsallaşarak yoluna devam etmektedir. Firmamız yenilenen üretim teknolojilerini takip etmekte ve sizlere daha kaliteli, daha hızlı ve daha ekonomik üretim yapabilmek için çalışmaktadır.
Web sitesi
http://vrfklimabayi.com/anasayfa
Yaşadığınız Yer
İstanbul
Gender
Male
Occupation
makina mühendisi

İletişim

Facebook
vrfklima.bayi
Twitter
eniyiklima_

Geçerli ödüller

  1. 1

    İlk mesaj

    Bunu almak için sitede bir yere bir mesaj gönderin.
Geri
Üst