ULAGA kullanıcısının son içeriği

  1. ULAGA

    KPSS Merkezi - Tüm Konu Anlatımları

    Yeni Güncelleme (Sürüm 1.8) Yapılan değişiklikler: * Sınav Merkezi bölümüne 'Tarih', 'Coğrafya', 'Vatandaşlık' ve 'Türkçe' sınavları eklendi.
  2. ULAGA

    Portrait Quiz - Bilgi Yarışması

    Hem öğren hem yarış! Ne kadar ünlüyü tanıyabildiğini görmek için oyunumuzu oynayın. Oyuncular, siyasi liderler, bilim adamları ve ressamlar... Özellikler: ✯ Tamamen ücretsiz! ✯ Çeşitli dallarda 90 ünlü içermektedir! ✯ Çevrimdışı oyna! İnternet ihtiyacı yok! ✯ Yeni eklenecek olan ünlüler! ✯ Her...
  3. ULAGA

    KPSS Merkezi - Tüm Konu Anlatımları

    Yeni Güncelleme (Sürüm 1.6) Yapılan değişiklikler: * Tarih bölümüne 'Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi' konuları eklendi. * Sınav Merkezi bölümüne 'Tarih', 'Coğrafya' ve 'Vatandaşlık' sınavı eklendi. * Görsel iyileştirilmeler yapıldı.
  4. ULAGA

    KPSS Merkezi - Tüm Konu Anlatımları

    Yeni Güncelleme (Sürüm 1.2) Yapılan değişiklikler: * Tarih bölümüne 'İnkılap Tarihi' konuları eklendi. * Yeni Güncel Bilgiler eklendi. * Görsel iyileştirilmeler yapıldı.
  5. ULAGA

    KPSS Merkezi - Tüm Konu Anlatımları

    Yeni Güncelleme (Sürüm 1.1) Yapılan değişiklikler: * Tarih bölümüne Kurtuluş Savaşı konuları eklendi. * 2016 Güncel Bilgiler eklendi. * Eski Android sürümleri ile uyumluluk sağlandı. * Görsel iyileştirilmeler yapıldı.
  6. ULAGA

    KPSS Merkezi - Tüm Konu Anlatımları

    Sevgili, KPSS sınavına çalışanlar! KPSS Merkezi adlı uygulamamızı, hizmetinize sunmaktan gurur duyuyoruz. Kitap taşımaya son! Bütün konu anlatımları, tek uygulamada! Evde, iş yerinde, yolda, dışarıda, metroda, sporda, okulda! Android cihazınız ile bütün konu anlatımları her daim yanınızda...
  7. ULAGA

    parça çevirme valf sürme

    Öncelikle valfleri 4N25 ile direkt sürmek bana mantıklı gelmiyor. Valfler ile çalışmadım. Gücü nedir, ne kadar akım çeker, bilmiyorum. Valf'in özelliklerini de yazabilir misiniz?
  8. ULAGA

    ccs c öğrenmek isteyenlere örnek projelerim

    Serhat seni burada da görmek güzel bir şey. :)
  9. ULAGA

    Volt Amper Metre ve değer Kayıt devresi hakkında yardım.

    CCS C ile geliştirilmiş iki tane örnek buldum.
  10. ULAGA

    Volt Amper Metre ve değer Kayıt devresi hakkında yardım.

    Devrende RTC (Real-time clock - Gerçek Zamanlı Saat) birimi kullanman gerekiyor. DS1307 entegresini önerebilirim. Belirlediğin aralıklara girince o anki zamanı kaydedeceksin E2PROM'a. O belirlediğin aralıktan çıktıktan sonra yine o anki zamanı kaydedeceksin E2PROM'a. Bu iki zaman arasındaki...
  11. ULAGA

    Sharp GP2Y0D340K Digital Sensor ile akıllı kavşak yönetim sistemini nasıl yapabilirim

    Hatta arkadaş tüm devreyi tasarlasın, PCB'sini de çizsin. Elemanlarını da yerleştirsin, çalışır bir halde adresine postalasın. Yardım etmişken, tam yardım etsin. Öyle yarım yamalak yardım mı olur?
  12. ULAGA

    PIC İLE VGA MONİTORDA NASILYAZI YAZILIR?

    Estağfurullah.
  13. ULAGA

    PIC İLE VGA MONİTORDA NASILYAZI YAZILIR?

    Aşağıdaki mikroC ile geliştirilmiş. Ancak mikroC kütüphaneleri gizli oluyor. [Ayrıca dediğin projenin bir kısmı Basic ile değil, C ile yazılmış.
  14. ULAGA

    elektrikbilim.com

    Site çok fazla özel bilgi istiyor üye olurken. Sallama bilgi de girmenin bir alemi yok. Bence paylaşım olayını, biraz fazla abartmışlar.
Geri
Üst