tuğbainceli kullanıcısının son içeriği

  1. IR Aydınlatma

    Merhabalar. Kara aracı üzerinde flat kameram mevcut. Kamera case'ine Ir aydınlatmamı yerleştiriyorum kamera camı takmadan görüntüm muazzam fakat camı taktığım an IR cama çarpıp merceğe girdiği için yansıma yapıyor ve pespembe bir görüntü alıyorum. Kameraya merceğine yuvarlak yüzük taktım, camda...
  2. Joystick

    Stm32 ile birlikte robotu kablolu olarak kullanabileceğim, analog ve hassasiyeti yüksek joystick öneriniz var mıdır acaba?
  3. Stm32f4047

    bununla ilgili bir örnek varmı acaba elinizde
  4. Stm32f4047

    stm32f407 discovery kartı ile butona 1 kez bastığımda PD12. ledi iki kez bastığımda PD13. ledi üç kez bastığımda PD14. ledi dört kez bastığımda PD15. ledi yakmak istiyorum. Yani sıra sıra yansınlar ben butona bastıkça ve son durumda hepsi yanıyor olsun. Bana yol gösterebilir misiniz
  5. 12 v ile power led çalıştırma

    Merhabalar. 24 v bir akü ile robotun ön ve arkadındaki toplam 4 ledi yakacağım. Stm32 board kullanmaktayım. Lambalar uzaktan kumandalı joystick ile yansın istiyorum bununla ilgili nasıl bir yol izlemeliyim?
  6. Düşük Watt Kablo Kesiti

    çok teşekkür ederim dikkate alacağım ustam :)
  7. Düşük Watt Kablo Kesiti

    Merhabalar arkadaşlar. 24 v dc gerilimimi 500 metre kablo ile en az gerilim düşümüyle aktarmam gerekiyor yük kısmı 5A akım çekecek. İnternette formülüzasyonla ilgili çok bilgi kirliliği var. Kullanabileceğim kablo kesiti ve boyutuyla ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.
Geri
Üst