takumasato28 kullanıcısının son içeriği

  1. Avaya integral 55 lx santral

    teşekkürler hocam msn i ekledim. adamlar geldi santrali kurdu gitti. valla santral bana bakıyo ben santrale... bakalım nasıl olacak, nasıl anlaşacağız bu cihazlarla, valla hocam yardıma çok ihtiyacım var inşallah yardım edersin.
  2. Bir Asenkron Motorun hem hızını, hemde gücünü aynı anda arttırabilirmiyiz?

    isikotomasyon kardeşim dahlender motorlarda benim problemimi çözmüyor, dahlender motorda kutup sayısını değiştirerek hız kontrolü yapıyor, yani üzerinde çift sargı olduğu için iki ayrı motorun özelliğini taşıyor. benim istediğim atıyorum motor 1250 d/dak. 50 kg. yük taşıyabiliyorken, 2500 d/dak...
  3. Bir Asenkron Motorun hem hızını, hemde gücünü aynı anda arttırabilirmiyiz?

    Roboelektronik kardeşim ben senin bahsettiğin elektriksel güçten bahsetmiyorum, motorun milindeki güçten bahsediyorum. mekanik güç yani. yinede cevabın için saol.
  4. Bir Asenkron Motorun hem hızını, hemde gücünü aynı anda arttırabilirmiyiz?

    bi arkadaşla uzun uzun tartıştık o arttırabileceğimizi söylüyo, daha önce böyle bir sistemi gördüğünü idda ediyor ama ben böyle bir şeyin şuan için mümkün olmadığını düşünüyorum, bir ASM nin ayrı ayrı hem hızını arttırabilirsin hemde gücünü arttıra bilirsin ama ikisini bir arada arttıramazsın...
  5. işçilik fiyatı hakkında

    Arkadaşlar bir yere tesistat çektim ama kaç para isteyeceğimi bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. Kullandığım malzemeler : 4*10 mm NYY 20 m. , 4 adet 25 A. W otomat (legrand) , 15 M. 6mm, 2 boy 4*4 kablo kanalı yardımlarınız için teşekkürler.
  6. Avaya integral 55 lx santral

    Arkadaşlar, Avaya integral 55 lx santral hakklında, türkçe döküman ve bilgiye ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. İlginiz için şimdiden tşk ederim.
Geri
Üst