SunayNarinç kullanıcısının son içeriği

  1. SunayNarinç

    Yüksek lisans

    Plc üniversite döneminde ilgileniyordum, öğrenci iken çalıştığım yerde de öğrenmeye çalışmıştım fakat bahsettiğiniz kişi kadar yeteneğim yoktur sanırım. Şuan yaşadığım sorun üniversite yıllarında yol gösteren olmadığı için hangi alanda açıklık olduğunu, ihtiyaç duyduğumuz yerler nereler...
  2. SunayNarinç

    Yüksek lisans

    Teşekkür ederim değerler yorumlarınız ve desteğiniz için:) Proje çizmeye sıcak bakmıyorum artık çünkü emeğinin hakkını almıyorsun. Yenilebilir enerji dikkatimi çekiyor benimde, teşekkürler.
  3. SunayNarinç

    Yüksek lisans

    Bende zaten kıdem ve maaş olarak düşünüp de yapmak istemiyorum. Amaç yapılan işlerde daha bilgili, bilinçli, kendim ve ülkem için faydalı olacağım seviyeye gelmek. Fakat alan olarak hangisine yonelmem daha iyi olur noktasında tecrübeli kişiler tarafından fikir alma isteğimi maruz görün.
  4. SunayNarinç

    Yüksek lisans

    Doğru haklısınız, ben elektrik elektronik mühendisliğinden mezun oldum bir yıl oluyor. Yapı denetim firmasında kontrol elemanı olarak çalışıyorum. Mevcut isimde iç tesisatı, elektrik dağıtımı görmüş oldum. Öğrenci iken calistigimda yerde de plc ogreniyordum. Sözün kısası elektrik ve elektronik...
  5. SunayNarinç

    Yüksek lisans

    Merhabalar, yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Alan olarak kararsızlık içerisindeyim, tavsiyede bulunursanız sebepleri ile çok sevinirim.
  6. SunayNarinç

    Tapusuz eve elektrik çekilir mi?

    Benim anlamadığım bölgedeki elektrik dağıtım şirketi kaçak elektriği nasıl fark edemiyor? Yanlış, herkes yapıyor diye doğru olmuyor. Gidin gereken yerlere başvurunuzu yapın önce ev için tapunun arsa özelliğinden konuta için çevirin sonrada elektrik için başvurunuzu yapın.

Yeni mesajlar

Geri
Üst