serkan_48
Tepkime puanı
15,720

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında

  • :) mevki olarak demiştim.
    İşyerimiz akdeniz sanayide. Soğutma ve havalandırmacıyım. Otomasyon ve kart imalatı ve programcılık yapıyorum.
    serkan bey merhaba cool pack proğramı hakkında bilginiz varsa benle paylaşabilir misiniz bir türlü çözemedim
    S.a. Serkan bey , ltbr temini hakkında beraber çalıştığım arkadaş ile bugün görüşmemiz sonucunda ; 500 kg gibi bir miktarı sipariş edersek ne zaman teslim alabiliriz vede maliyeti ne olur ! bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz. Selam ve saygılar.
    S.a Serkan bey , acaba lityum-bromür bakabildinizmi, benim için aciliyet arzediyor, birde firmanızın yurt dışındaki fabrikadan getirebileceğinden bahsetmiştiniz. bu konuda görüşebilirmiyiz.
    Saygılar.
    Merhaba Serkan bey,
    ısıtma, soğutma ile ilgili bahsetmiş olduğunuz lityum-bromür sıvısı veya tuzunu nerden temin edebilirim. birde başka absorbe tuzlardan bahsetmişsiniz. bunlar nelerdir bana yazabilirmisiniz. Saygılarımla,
    Bülent Göegülü.
    serkan bey merhaba antalyada klima uzerıne sanırım işiniz ben bir ara klimalar için uzaktan GSM kumanda tasarlamayı duşunmuştum örnek klimayı devamlı çalıştırmaktansa evde olmadığı zaman kullanıcı kapatsın eve gelirken kaç saatte evı serınletıyorsa o saatte cep telefonundan açsın bu cihazı yapsak emeğımıze değermı teşekkür ederım
    Serkan Hocam en son tartıştığımız konuda bir soru sormuştum fakat görmediniz sanırım. Proses klimasında heating required = 300kw var bu nedir ? Ayrıntılı son konumuzda yazdım.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,974
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst