Samsar kullanıcısının son içeriği

  1. Ampul Işığı az yanıyor

    Yok hocam gözle görülecek kadar düşük ve yüksek bir ışıktan bahsediyoruz. Malesef ne yapsam olmadı tekrar projeksiyon ampulünü taktım ışıl ışıl yanıyor, işte tek derdim harcayacağı elektrik.
  2. Ampul Işığı az yanıyor

    Tabiki hocam fişten çekmeden elimi sürmem. Az önce kapattım lambaderi fakat ampul ışık çakıyordu? Az önce kapattım lambaderi fakat ampul ışık çakıyordu? Belki bir yol gösterebilir.
  3. Ampul Işığı az yanıyor

    Malesef şu an telefonum teknik serviste bu nedenle fotoğraf atamam fakat biraz kendim kurcalayayım bir yanlış farkedebilirsem belirtirim.
  4. Ampul Işığı az yanıyor

    Sizce taktığım e27 duyla mı alakalıdır çünkü bundan önce ki projeksiyon ampulunü sorunsuz kullanıyordum? Cahilliğimden duyu bağlarken bir hata yapmış olabilir miyim?
  5. Ampul Işığı az yanıyor

    Çok anlamıyorum da 190-240 V yazıyor bu mu?
  6. Ampul Işığı az yanıyor

    İlk ampulü marketten almıştım sonra o ampulle koridordakini yer değiştirdim, yine lambaderdeki az, koridordaki fazla yanıyor.
  7. Ampul Işığı az yanıyor

    Vallahi dün de bugün de projeksiyon ampulü takılıyken bir sorun yoktu, o nedenle zannetmiyorum.
  8. Ampul Işığı az yanıyor

    Selamlar, bende eski bir lambader vardı, projeksiyon ışığıyla çalışıyordu, çok yakıyor diye söktüm E27 duy taktım fakat bu seferde çok az ışık veriyor, ayarlanabiliyor fakat sona aldım yine yok. Koridora takıyorum aynı ampulu çok güzel aydınlatıyor fakat lambadere takınca çok az geliyor ışık...
Geri
Üst