sürek avcısı kullanıcısının son içeriği

  1. sürek avcısı

    Tüm Motor Sürücülerinin Alarm Dosyaları

    Danfors sürücü arıza kodları varsa gönderebilirmisin
  2. sürek avcısı

    Peter hidrolik kaldırıcı

    Değerli Ustalarım peter hidrolik otomobil kaldırıcı dengeli kaldırma yapmıyor.Bir taraf diğerinden daha sonra kalkıyor.Tecrübesi olan Ustalarımdan bilgi edinmek istiyorum.Saygılarımla.
  3. sürek avcısı

    ABBacs 550

    Değerli Ustalarım acs 550 nin harici pot bağlantısını yapamıyorum.Acaba hangi parametreden ayarlanıyor.Saygılar.
  4. sürek avcısı

    Delta Touch Ekran

    Ustam cahil olabiliriz ama saygısız olmadık.Unutmaki her bilenin üzerinde bir bilen vardır.Biz köylüyüz bilemedik yazmasını bağışla.Bilseydik sormazdık üstadım. Sent from my LG-D802TR using KontrolKalemi Forumu mobile app
  5. sürek avcısı

    Delta Touch Ekran

    Delta touch ekran komutları algılamıyor.Sorun ne olabilir.Saygılar. Sent from my LG-D802TR using KontrolKalemi Forumu mobile app
  6. sürek avcısı

    Lamba sensörüyle kumanda

    Olurmu bilemem ama ben üçgündür içinden çıkamadım.Sensörün zaman mefhumunu çözemedim.Uzun zaman devrede kalması herşeyi bitiriyor. Sent from my LG-D802TR using KontrolKalemi Forumu mobile app
  7. sürek avcısı

    Lamba sensörüyle kumanda

    Değerli ustalarım lamba sensörüyle kayarkapı kumandası olabilirmi?saygılar Sent from my LG-D802TR using KontrolKalemi Forumu mobile app
  8. sürek avcısı

    loadcell bağlantısı

    Değerli ustalarım loadcelle 1000gr la 500 gram arası tartım yapabıleceğim bir devreye ihtiyacım var. bu devre kart üzerinde olacak.İlgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir.Not bu iş ücret mukabilinde olacaktır.saygılarımla.******************* adresine mail atabilirsiniz.
  9. sürek avcısı

    usb kontrolu

    Hepinize çok teşekkür saygılar.Bu tip beslemelerde ups üzerinden sistem devamlı enerji altında olmalımı yoksa sadece enerji kesincemi olmalı ?Ayrıca benim yapmak istediğim enerji kesince hiç aralıksız ups devreye girmesi idi.
  10. sürek avcısı

    usb kontrolu

    değerli ustalar bir bilgisayar ünitesini şebekeden besleyip daha sonra enerji kesince usb den besleyeceğiz.enerji gelince usb beslemesi devreden çıkacak.normal şebeke besleme yapacak.bu sistem kumandayla nasıl olur ?yoksa kart sistemimi lazım saygılar.
  11. sürek avcısı

    soft starter

    Değerli ustalar soft starterle motora fren yaptırabilirmiyim.Mesala 3kw lık bir motor ani duruş kalkış yaptırabilirmi? üzerinde 500-600kg bir yükle ani duracak .veya kalkacak.saygılarımla.
  12. sürek avcısı

    75 kw motor

    Dediğiniz gibi ustam rulman parçaları nara atıyor.Ne dersin bu işe.inanın motoru yine yaktık.Vidalı kompresor motoru.saygılar.
  13. sürek avcısı

    kitap ihtiyacı

    Değerli ustalar Bascom Basıc adlı bir kitap ihtiyacım var.elinde olan arkadaşlardan satın almak istiyorum.mesaj atabilirsiniz.saygılarımla.
  14. sürek avcısı

    termokupul sorunu

    Malesef ısınma mutlak o sistemin içinde olmak zorunda.olmazsa olmaz.benim merak ettiğim terkokupulun ucuyla alınan ısı arka tarafıylada alına bilirmi. ısı okumada ikisi arasında ne fark olabilir. saygılarımla.
  15. sürek avcısı

    termokupul sorunu

    Değerli ustalar 2 adet ısıtma grubu var. bu gruplar hareket halinde.dakikada 100 kere dönen bir dişli grubu diyelim.içinde rezitanslar var.iki grubun rezitans değerleri aynı.termokupulları aynı.ama bir grup hatalı okuma yapıyor.yalnız bir grubun termokupul kablosu orjinal değil.220 derece ısı...
Geri
Üst