ramada kullanıcısının son içeriği

  1. Dc-dc yükseltici devre

    Toplamda 4 tane fırçalı elektrik motoru çalıştıracak. Çok fazla bir güç olmasa gerek. Youtube üzerinde yabancı kanallarda bazı devreler buldum. Adamlar 3.7 voltluk pille 1200 watt çalıştıracak devreler yapıyorlar ama verimlilikleri nedir tartışılır. Evet ama 2 akü koyacak yer yok maalesef.
  2. Dc-dc yükseltici devre

    Selamlar herkese 12volt sabit giriş 24volt 60 amper sabit çıkış alabileceğim şekilde bir devre tasarımı veya hazır satılan devre mevcut mudur?
  3. 4s bms çıkış sorunu

    Merhaba Başka bir 4s bms bağlayıp denediğimde sorun olmadı. Sanırım bms kartı arızalıydı.
  4. 4s bms çıkış sorunu

    Merhaba Yanlış bağlantı yapmıyorum eminim. 4 pil de sıfır alındı şarj edilmedi. Pil üstünden ölçüm yapılınca doğru voltajı veriyor. Ama bms çıkışından ölçüm alınınca 12 volt görünüyor.
  5. 4s bms çıkış sorunu

    Merhaba Herkese Elimde 4s 40a bir bms var. 4s şeklinde pil bağlayıp çıkış voltajını ölçtüğümde 16 volt çıkış vermesi gerekirken 12 volt çıkış veriyor. Sorun ne olabilir.
  6. Fırçalı dc motor kontrolü

    Herkese selamlar Redüktörlü fırçalı bir motor, rc araçlarda kullanılan esc'ler ile rc kumanda kullanarak hız ve yön kontrolü yapılabilir mi? Kullanmak istediğim motor ve esc ektedir.
  7. Enkoder motor

    Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Sayenizde Mantığı anlamış oldum.
  8. Enkoder motor

    Encoder motorlar standart motor sürücüleri ile sürülebilirler mi?
  9. Enkoder motor

    Arkadaşlar merhaba Bir bilgi öğrenmek istiyorum. Dc motorların bazılarında encoder denen bir yapı mevcut. Aynı motorun encoderli olmayanı da var encoderli olanı da var. Bu encoder ne işe yarıyor. motora katkısı nedir. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  10. Buzdolabı motor değişimi

    Otomatiğe girip çıktığını anlayamadım. Sabah çıkıp akşam geldiğim için dolabı her daim çalışıyor halde buluyorum. Hafta sonu takip edeceğim. Ancak asıl öğrenmek istediğim yeni motorun eski motora kıyasla yetersiz olup olmadığı. ekovat değişiminden kastınız motor değişimi değil mi?
  11. Buzdolabı motor değişimi

    Herkese selamlar arkadaşlar Bir kaç gün önce Hotpoint Ariston marka buzdolabımın motoru elektrik gidip geldikten sonra arızalandı. Çağırdığım servis de değişimi için yüklü bir miktar para isteyince motor arayışı içine girdim ve Secop Walton marka motorun HVY75AA modelini alıp taktırdım. Motoru...
  12. Elektrikli aracı kumanda kontrollü hale getirme

    elektrik motorlu
  13. Elektrikli aracı kumanda kontrollü hale getirme

    Söylediğiniz gibi bir sistem ise bu çevrimleri yapmak ve işler hale getirmek oldukça zamanımı alır. Servo ile kontrol çok mantıklı gelmiyor. Mekanik bir kontrol olmuş oluyor. O zaman bu araçlarda kullanılan elektrik motorlarının gücüne denk fırçasız motor ve esc ikilisi ile çözülür gibi.
  14. Elektrikli aracı kumanda kontrollü hale getirme

    Tam olarak öğrenmek istediğim kısım bu. Ben 2.4 ghz 6 kanallı bir kumanda ile bu elektrikli aracın motorunu nasıl haberleştirip komut verebilirim. Soru tam olarak bu. Rc konusunda bilgim yeteri kadar var. Servo kontrolleri, motor kontrolleri, çok kanallı kumandalar, çalışma frekansları vs...
  15. Elektrikli aracı kumanda kontrollü hale getirme

    Detaylı bilgilendirme için teşekkürler. İşin otonom kısmını şu an bir kenara koyalım. Canlı örneklendirme ile anlatayım yapılacak kısmı. Şimdi ilk gönderimde ki fotoğrafta ki aracı aldım. Bu araçta bir kumanda mekanizması ve o mekanizma ile idare edilen bir motor var. Ben bir rc kumandanın...
Geri
Üst