purchasser kullanıcısının son içeriği

  1. Baymak ECO4 kombide E01 arızası

    Ustalarım Merhabalar Baymak ECO4 kombimizde zaman zaman E01 hatası geliyor ,reset yapınca düzeliyor bir süre sonra tekrar veriyor. Dogalgaz gelişinde problem yok 4 lü ocağın hepsini yakıp gayet iyi yandığını gödük. Kombiye bakması için çağıırdığımız kişi gaza valfi yada karttan labileceğini...
  2. Arçelik 4440 yıkama yaparken program cihazı duruyor.

    Merhaba Arçelik 4440 bulaşık makinası yıkama yaparken bir yerde duruyor program cihazını cok az elle cevirince devam ediyor. Arıza program cihazındamıdır ? Teşekkürler.
  3. Bosch Buzdolabı Alt Kısım Soğutma Problemi

    konu günceldir.
  4. Ariston Kapı contası problemi

    Yanlıs anlasılmasın ödemesini yapmak kaydı ile conta için yardımcı olacak biri varmı ? Tesekkurler
  5. Ariston Kapı contası problemi

    Çok teşekkürler, mali durumu iyi olmayan bir komşu için hayır etmeye çalışıyoruz. numune ile gelsem yardımcı olacak varmı ?
  6. Ariston Kapı contası problemi

    Cümleten Selamünaleyküm Ariston marka soğutucunun kapak contası bozuk yenisini bulamıyorum . Yardımcı olabilecek kimse varmı ? teşekkürler
  7. BOSCH KDN49V00NE Buzdolabı su damlatma sorunu

    Ustam cevap için teşekkürler, daha önce servis tavsiyesi ile 2 gün bekleyip çalıştırdık olmadı. Kapıllarda yırtıkveya açıklık yok Su tahliye kanalları nerededir, nasıl temizlerim, anlatma şansınız olursa memnun olurum. Çok tyeşekkürler.
  8. BOSCH KDN49V00NE Buzdolabı su damlatma sorunu

    Merhabalar değerli üstatlar, Bosch KDN49V00NE no frost buzdolabında ekli resimde görülen dört delikli kanaldan sürekli su damlatma problemi var. Gelen servis buzdolabının fişini çekip buzluğu eritip 2 gün bekleyip fişini takmayı önerdi, yaptık fakat çözüm olmadı. Başkaca çözüm önerisi olan...
  9. Bosch Buzdolabı Alt Kısım Soğutma Problemi

    Merhabalar Bosch kdn49v00ne buzdolabında su damlatma problemi yaşıyorum. Su alt kısımda (buzlugun hemen altında ) küçük ızgaralı bir bölümden geliyor. Komşuya klima için gelen servise danıştığımızda dolabı kapatıp 3 gün bekleme önerdi yaptık fakat çözüm olmadı. Farklı bir önerisi olan varmı ?
  10. stanley kaynak makinesi tamirinden anlayan var mı?

    150 Tl'ye alabilirim arızalı olarak.
  11. MAGMAWELD MONOSTICK 160I ŞEMA

    Günceldir
  12. MAGMAWELD MONOSTICK 160I ŞEMA

    Değerli arkadaşlar ; Yanlış bir şeymi yazdım , yaptığım onarım sonrası benden tecrübeli kişilerden bir yardım bekledim. Doğru forumdamiyim bilemedim .
  13. MAGMAWELD MONOSTICK 160I ŞEMA

    Değerli Ustalarım; Rocco 216 arkadaşımın yardımları ile makinayı tamir ettim , kendisine çok teşekkür ederim. Makinayı enerjileyince power ledi yanıyor ve bir süre sonra fan dönmeye başlıyor. bu sırada elektrod çıkışlarını ölçtüm 76 VDC okudum. O sirada şebeke voltajı 239 VAC idi. daha...
  14. MAGMAWELD MONOSTICK 160I ŞEMA

    konu günceldir. Magmaweld monostick 160i sema yada , kart resmi lazım . elimde arızalı (patlak komponent var ) kart var. tesekkurler.
  15. MAGMAWELD MONOSTICK 160I ŞEMA

    Merhaba Komik gelebilir ama özelden nasıl mesaj atacagımı bulamadım izah etme sansınız varmı ? tesekkurler.
Geri
Üst