omer sarıtaş kullanıcısının son içeriği

  1. ELEKTRİK TEKNİK SERVİSİ İÇİN BAYİLER ARANIYOR

    Avm sektoru magaza zincirlerinde 2007 yilindan beri aktif bisekilde faaliyet gostermekteyiz.. gorusmek isteriz [email protected] 0533 092 07 61 KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  2. 2*36 watt mekanik balasta kit takilabilirmi

    Daha once elektronik balastlarda uygulama yaptim ama mekanik balastta bklgim yok yardimci olursaniz sevinirim KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  3. Aydınlatma Kontrolü

    Arkadasin rtm markami bu KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  4. 50 mt pc tv arasi goruntu aktarma

    Linkteki firmayi biliyorum ama calistigimiz firma baska bir firmayla anlasti.. bizde kablolamasini yapicaz orda.. yani ne uyguluyacagimu bir turlu karar veremedim KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  5. 50 mt pc tv arasi goruntu aktarma

    3adet endustriyel tip tv takilacak. Tv firmasi muallakta kaldi goruntu aktarimi konusunda. Kablo dosemesinide biz uyguluycaz.. 30-40-50 mt mesafeleri var pcden aktarim olacak firmanin gorselleri donecek yayin olarak KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  6. 50 mt pc tv arasi goruntu aktarma

    Uzun meaafede neyle goruntu aktarabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  7. halogen free kablo kullanılma zorunluluğu

    Hole ve cafe kismina duman dedktoru uygundur zaten, isiya gerek yok arkadasim KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  8. En iyi cat 6 markasi nedir

    Merhabalar en iyi cat 6 markasi ne oldugu hakkinda yardimci olursaniz sevinirim.. birde nerden temin edebilirim KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  9. Aydinlatma kumandasi

    Merhabalar ben 8 devre rtm marka on off kumandali sistem aldim yalniz musteri kumandanin gorselini hic begenmedi haksizda deil:)) buna baska bi kumanda uyduramazmiyiz yada farkli bi sistem ne onerirsiniz KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Yeni mesajlar

Geri
Üst