o.sarı kullanıcısının son içeriği

  1. Tm221 plc ile atv32 haberleşme

    Merhabalar; Bir sorun hakkında tecrübesi olan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var konu başlığına yazdığım gibi tm221 plc ile atv32 invertörünü serial port 1 yoluyla modbus RTU yoluyla fonksiyon blokları yardımıyla kontrol ediyorum fakat motora start verdiğimde ''motor start halindeyken''...
  2. AC servolar

    çok teşekkür ederim
  3. AC servolar

    ac servolarda adım kontrolü plc üzerinden nasıl yapılıyor onu öğrenmek istemiştim dc servolarla aynı mantıkda mı?
  4. AC servolar

    Merhaba arkadaşlar elimde Kingservo markalı Ac servo invertörü ve motoru var fakat bunun çalışma prensibi ile ilgili bilgi sahibi değilim hangi mantıkta nasıl çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Modbus sorunu

    Fatek PLC ile 2 adet adet Schneider marka ATV32 invetörü PLC'nin Port2 kanalında modbus ile kumanda etmek istiyorum fakat invetörün biri haberleşiyor diğeri haherleşmiyor sebebi ne olabilir acaba ?
  6. Servoya eksi değer yazma

    Teşekkür ederim.
  7. Servoya eksi değer yazma

    Somachine 4.3 de LXM servoya arttırarak değer gönderiyorum ama arada eksi değer yazarak motorun yazdığım değer kadar geri pozisyona gitmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı?
  8. Zelio da yazılmış örnek programlar

    Elinze sağlık teşekkürler
  9. Sayıcı problemi

    Arkadaşlar iki adet %MW değişkenini %MD içinde nasıl toplayabilirim ?
  10. Megalis panelde çağırma

    Merhaba arkadaşlar; Somachine basic den Megalis panelin her hangi bir sayfasını nasıl çağırabilirim? Örneğin: Programda bir şart yerine geldiğinde panelin 2. sayfasını çağırmak istiyorum
  11. Twido Soft Döküman ve Programlar ve Sorunlar buraya !!!

    Merhaba usta double word'ü %MW'de nasıl çeviririm?
  12. Motor Koruma Şalteri mi, Yoksa Termik Koruma mı Daha İyidir?

    üzerini çizmişsin ama her yerinden emas olduğu belli oluyor :)
  13. twido programlama

    arkadaşım elindeki PLC nin kodu ne ise mesela ''TWDLCAE40DRF'' twidosoft programında bunu belirmelisin programı açtığında sol üst köeşede ''untitled'' yazının altında programlayacağın PLC'nin kodu yazmak zorunda eğer aynı değil ise program yükleme esnasında hata verir.
Geri
Üst