nazmi kullanıcısının son içeriği

  1. nazmi

    21. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  2. nazmi

    IM151-8 PN/DP CPU hakkında?

    IM151-8 PN/DP programlanabilir interface modüldür. Diğer IM modüllerden farkı sadece haberleşme değil aynı zamanda bir plc olarakta kullanılabilmesidir. Çok kapsamlı ve detaylı bir iş değil ise CPU314 yerine kullanılabilir. Fiyat olarak daha ucuz olduğu için böyle bir öneri yapmışlardır.
  3. nazmi

    easy manager software...

    Welcome to Weintek.com
  4. nazmi

    siemens op177 micro panelden programı upload yapmak

    ProSave programı ile panelin içinde programı alabilirsiniz, fakat aldığınız programı sadece aynı tip panele atmak için kullanabilirsiniz. İçinde değişiklik veya inceleme yapamazsınız.
  5. nazmi

    16. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  6. nazmi

    BASINÇ SENSÖRÜ İLE İNVERTÖRÜ NASIL SÜREBİLİRİM

    Bu işi sadece bir basınç transmiteri ve inverter ile yapamazsın.Söylediğin seneryoyu değerlendirecek ve ona göre pompanı sürecek bir plc gerekir.Basit bir plc ile isteğin senaryoya uygun bir program yazarak bu işi yapabilirsin. Örneğin basınç transmiterinden okuduğun analog bilgiyi siemens logo...
  7. nazmi

    Sm@rt server kullanımı

    Yaptığın projede device setting sayfasında runtime service bölümünde yapmak istediğin smart server ikonlarını tıklayıp run time yaptığın zaman smart server otomatik çalışacaktır. Bilgisayarın sağ alt köşesinde bar üzerindeki simgesinden gerekli ayarları yaptıktan sonra kaydedip farklı...
  8. nazmi

    öğrenmek için plc alacam ne tavsiye edersiniz ?

    Plc öğrenmek istiyorsan illa plc almana gerek yok. İlk önce öğrenmek istediğin markanın eğitim dökümanlarını bul bi incele çoğunun simülasyonları var eğitimde öğrendiklerini simülasyonda dene ve en son olarakta öğrendiğin plc ile bir iş yapmak istiyorsan o zaman plc yi alırsın.
  9. nazmi

    Türk SCADA

    Siz ve sizin gibilere Türkiye' nin ihtiyacı var. Yaptıklarınızı yakından takip ediyorum. Scada özellikle kaliteli ve kolay diyebilirim. Bağzı plc lerde test ettim sorunsuz. Emeğinize sağlık. Desteklenmeyi hak ediyorsunuz.
  10. nazmi

    S7-1200 kalıcı data nasıl yapılır?

    Girdiğiniz hız değerini Data bloklara atarsanız kaybolmazlar
  11. nazmi

    allen breadly plc -pc baglantı

    Bağlantı için elinde ML1000 plc direk bağlantı kablosu (1761-CBL-PM02) olması gerekiyor. Gerekli donanımların varsa RSLinx yazılımından gerekli bağlantı ayarlarını yapıp RSLogıx500 programı ile plc ye bağlanabilirsin. RSLinx bağlatı ayarlarını yaparken configure drivers ten driver types RS-232...
  12. nazmi

    step 5 yardım

    plc ye online oluyorsan program üzerinden plc içindeki programı sil ve yazdığın programı tekrar yükle muhtemelen düzelecelktir.
  13. nazmi

    13. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum
  14. nazmi

    CPU313c 4-20mA. sensör bağlamak

    macix in dediği gibi fb105 i kullana bilirsin CALL FC 105 IN := giriş HI_LIM :=100.0 LO_LIM :=0.0 BIPOLAR:=FALSE RET_VAL:=MW10 OUT := çıkış veya aşağıdaki gibi basit bişey yazarak ta yapabilirsin. L #giris ITD DTR L 2.764800e+002 /R RND T #scala_cikis
  15. nazmi

    CPU313c 4-20mA. sensör bağlamak

    scala yaparken elindeki sensörün kaç derecede 4mA kaç derecede 20 mA verdiğini yazman gerekiyor.Yani scalanda okumak istediğin değer aralığını değil elindeki cihazın ölçüm aralığını yazman gerekir.
Geri
Üst