mhasanisik kullanıcısının son içeriği

  1. Kar buz engelleme sisteminde kullanılacak ısıtma kablosu

    Merhaba Yaya yollarında kullanılacak kar-buz engelleme sisteminde kullanılacak ısıtma kablosu kodu ve markası nedir? Daha önce bu tarz uygulama yapmış biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  2. Mikrodev plc weintek hmi modbus rtu haberleşmesi

    Merhaba Mikrodev plc ile weintek hmi ı rs485 ve modbus rtu protokolü kullanarak haberleştirmek istiyorum. weintek operatör panelim biraz eski olduğu için eb8000 programı ile programlanıyor. Modbus rtu seçtikten sonra plc station number gibi ayarları nasıl yapmam gerekiyor. Bilgisi olan varsa...
  3. Topraklama, Paratoner, Kaçak akım Rölesi Raporu

    Merhaba, Topraklama ölçüm raporu, paratoner ölçüm raporu ve kaçak akım rölesi ölçüm raporu örneklerine ihtiyacım var. Elinde olan varsa paylaşabilir misiniz?
  4. Mikrodev modbus

    Merhaba aynı konu üzerine çalışıyorum. örnek bulabildiniz mi?
  5. Merhaba saviordan indirdim şifreyi paylaşabilir misiniz?

    Merhaba saviordan indirdim şifreyi paylaşabilir misiniz?
  6. SCADA Eğitimi

    bu konuda bende muzdariptim. Eğer ingilizceniz var ise udemy.com da ücretli scada eğitimleri var. Gayet detaylı ve hatırı sayılır.
  7. limonata makinası jeneratör seçimi

    tamam hocam aydınlattığınız için çok sağolun ben en iyisi firmayı bi arayayım
  8. limonata makinası jeneratör seçimi

    süreyi biraz daha düşürmenin yoluna bakmam gerek o zaman. Dizel jenaratörler çok pahalı bütçem yetmeyebilir. Ben ufak çanta tipi jenaratörler işimi görür diye düşünmüştüm. ama yanılmışım sanırım. http://www.samixir.com/urun/s2 bu ürünü çalıştıracak uygun bir jenaratör bulmam gerek hocam. çok...
  9. limonata makinası jeneratör seçimi

    GÜNDE 10 SAAT ÇALIŞACAK 5,60 KWh'lık bir limonata makinasını çalıştıracağım. Jenaratörlere baktığım zaman 1 kVA ya da 2 kVA değerlerini görüyorum. Hangisini seçmeliyim??
  10. Kullanacağım pic isiste yok.

    eyvallah hocam.
  11. Kullanacağım pic isiste yok.

    0-10 V dijital voltmetre devresi yapmam gerekiyor. 16F527 SSOp kullanmam gerekiyor ama isiste malzeme yok. Eklenti olarak isis e atabilirmiyim? Ya da isis in hangi sürümünü kullanmam gerekiyor?
  12. pot hg areste paketi yok

    Merhaba. pot-hg nin areste paketi yok. Hangi paketi eklemeliyim?
  13. İsiste otomatik eleman numaraları yerine ? çıkıyor.

    Merhaba isis te eleman isimlerinde otomatik numaralandrma yerine soru işareti çıkıyor. örneğin c1 ,c2veya u1,u2 yerine c?,u? çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Geri
Üst