lockam1963 kullanıcısının son içeriği

  1. lockam1963

    Wincc flexible indirme hatası

    merhabalar ustalar; sıemensin sayfasından wıncc flexible exe programını indiremiyorum. yetkilendirme hatası veriyor. bir türlü çözemedim yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
  2. lockam1963

    Scada programlama tam olarak nedir?

    Herkese Merhabalar.Tıa portal programında panel uygulamasını simülasyon olarak yapmak için simülasyon simgesine basıyorum.Daha önce Panelin Simülasyonunu çalıştırıyordu şimdi ise Microsoft visual C + + runtime library yazılı hata dosyası açılıyor ve assertion failed yazıyor.Bu hatayı nasıl...
  3. lockam1963

    Panel hatası

    Arkadaşlar bu hatayı neden veriyor.Programı tekrar yükledim aynı hatayı veriyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. lockam1963

    PLC ile kara şimşek

    Arkadaşlar marhaba. Tıa portal'da set resetli kara şimşek uygulaması yapan var mı.
  5. lockam1963

    Scada programlama tam olarak nedir?

    Teşekkür ediyorum hocam verdiğiniz bilgiler için. Tıa portal V14 var ama Wıncc basic sp1 kurulu. Profesyoneli bulamadım. Sıemensin sayfasından indirdiğimde 21 günlük test için izin veriyor.Farklı bir yolla bulabilir miyim profesyoneli. İyi Çalışmalar.
  6. lockam1963

    Scada programlama tam olarak nedir?

    Arkadaşlar merhaba. Scada programlama tam olarak nedir. Wıncc flexıble ile arasındaki fark nedir.Bu programları tıa portal üzerinden mi yapıyoruz yoksa ayrı bir scada yazılım programı var mı.
  7. lockam1963

    Scada farklılıkları

    Arkadaşalar merhaba. Scada programlama tam olarak nedir. Wıncc flexıble ile arasındaki fark nedir.Bu programları tıa portal üzerinden mi yapıyoruz yoksa ayrı bir scada yazılım programından mı yapıyoruz.Elimde verimli notlar yok. İnternette araştırdım yeterli bilgiye ulaşamadım.Bu konuda...
  8. lockam1963

    Sıemens basıc panel

    Teşekkürler hocam şimdi oldu.İyi çalışmalar.
  9. lockam1963

    Sıemens basıc panel

    Hocam merhaba bende simülasyon programı yok.Fiziksel olarak 1200 1214 plc var. tam anlayamadım demek istediklerinizi.
  10. lockam1963

    Sıemens basıc panel

    Arkadaşlar Merhaba.Fiziksel olarak Sıemens panel olmadan tıa portal hangi panel modeli seçebiliriz.Bilgisayardan Tıa Portalın içinden panel gibi müdahale etmek istiyorum. Sımatic Basıc Panel mi yoksa Sımatıc WınAC For Multi Paneli mi seçiyoruz. Seçtikten sonra hangi yolu izliyoruz.Plc ile...
  11. lockam1963

    Tek butonla bekletme başlatma

    Teşekkürler hocam bu bilgiler faydalı oldu.İyi çalışmalar
  12. lockam1963

    Tek butonla bekletme başlatma

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ancak benim bu komutlar ile ilgili bilgim yok.4 yıl önce gittiğim kursta böyle bir komuttan bahsetmediler.bu komutlar ile ilgili elinizde pdf var mı? yoksa da biraz açıklayabilir misiniz bu komutları.
  13. lockam1963

    Tek butonla bekletme başlatma

    Aakadaşlar merhaba hayırlı işler; Butona bastığımda sistem duracak tekrar bastığımda kaldığı yerden devam edecek.Buişlemi tıa portal s7 1200 de kara şimşek projesinde nasıl yapabilirim.
  14. lockam1963

    S7 1200 tıa portal v14 simülasyon

    Arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı işler. Sıemens S7 1200 tıaportal simülasyon programını nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Geri
Üst