Kosinus kullanıcısının son içeriği

  1. Hem kapasitif hem reaktif ceza

    Teşekkür ederim değerli hocam.
  2. Hem kapasitif hem reaktif ceza

    Değerli hocam 1000 KVA trafoda önerdiğiniz reaktör büyüklüğü kaç Kvar olmalı ? Ceza miktarı , sistem maliyetine göre oldukça düşük olduğu için söylediğiniz gibi tesis sahipleri de cezayı ödemek daha iyi diyor. Tesis çalıştığı anda zaten herşey mükemmel hale geliyor.
  3. Hem kapasitif hem reaktif ceza

    Değerli ustam ben bu sorunu og referansı dışında çözebilir miyim diye çok çaba sarf ettim ama nafile oldu. Olan kompanzasyon sisteminin dışında 30/5 akım trafosu kullanarak 2. Bir 12 kademeli kompanzasyon panosu yaptım. Üç dört gün takip ettim. 2. Sistem yüzde 1 veya 2 oranda gitmişti roleye...
  4. Hem kapasitif hem reaktif ceza

    Trafonun değişken yükleri. Og den referans alınarak çözüm en iyisi. Normal şekilde, çalışmayan trafonun değişken gereksinimlerini çözmek çok zor. Trafonun değişken yükleri. Og den referans alınarak çözüm en iyisi. Normal şekilde, çalışmayan trafonun değişken gereksinimlerini çözmek çok zor.
  5. Ges kompanzasyon

    Tşk ediyorum değerli bilgileriniz için hocam.
  6. Ges kompanzasyon

    Hocam og referanslı çözümlerde akım yönü, ag kompanzasyonundaki akım yönü kadar önemli midir ?
  7. Ges kompanzasyon

    Hocam değişken küçük yüklerde ; trafoya sabit kondansatör takarak çözüme ulaşabilmek mümkün müdür ? yoksa og referanslı çözüm yapmak şart mıdır ?
  8. Tense ürünlerini kullandınız mı?

    Kompanzasyon kontaktör kalitesi nasıl ben esasen onu merak etmekteyim.
  9. Tense ürünlerini kullandınız mı?

    Merhaba değerli arkadaşlarım tense elektronik olarak gayet başarılı ancak kompanzasyon kontaktörü olarak sizce nasıl ? Şuana kadar Entes kullandım ve zorlu şartlarda dahi güzel verimli dayanıklı. Tense fiyat olarak daha makul. Sizce kalite yönünden nasıl deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
  10. Dalgıç bağlantısı

    Yanıtınız için çok Teşekkür ederim. Kondanstor bağlanmasının sistem sağlığı açısından etkileri nelerdir ? Şebekedeki gibi reaktif sıkıntımız olmayacağı için soruyorum.
  11. Dalgıç bağlantısı

    Değerli arkadaşlar derinkuyu da kullanılan ve minimum 37 kW dan başlayıp 75 kW ya kadar kullanılan dalgıçlar mevcut. 0.37 değil 37 kW yani 37000 watt , 50 hp gücü. Solar sistem kurmayı düşünüyoruz. Lakin Bağlantı durumu nasıl olmalı onu bilmiyorum. Klasik şebekede yıldız üçgen ile çalışıyor...
  12. Dalgıç bağlantısı

    Değerli arkadaşlar Güneş paneli ile derinkuyu dalgıcı çalıştırmak istiyoruz. Motor gücü 37 kW yıldız üçgen olarak şebekede çalışıyor. Solar sistemde sürücüye bağlarken yıldız kaidesine göre mi üçgene göre mi bağlanmalı ? Yani üçü solar sürücüye girip, üçü de birbirine köprü mü atılmalı ?
  13. Aşırı tozlu ortamda kompanzasyon panosu

    Teşekkür ediyorum değerli bilgileriniz için
  14. Aşırı tozlu ortamda kompanzasyon panosu

    Kondansatörleri pano dışına alıp kablo deliklerini silikon ile yada köpük ile doldurup tozdan kontaktörleri koruyabilirim. Olası sıcaklık kontaktörleri etkiler mi ? Bakalit yada endüviye sıkıntı yaşatmaz değil mi ?
  15. Aşırı tozlu ortamda kompanzasyon panosu

    Merhaba Isınmadan sıkıntı çıkar mı ? Mekanik kontaktör yerine Solid state role yada elektronik kontaktör nasıl olur kompanzasyon sisteminde ? Toz açısından daha uzun süre dayanmaz mi ?
Geri
Üst