kontrolsüz kullanıcısının son içeriği

  1. kontrolsüz

    Communication Failure hatası YARDIM LÜTFEN

    bir ben mi böyle bir hata ile karşılaşmışım. Yok mu dert ortağı..
  2. kontrolsüz

    Communication Failure hatası YARDIM LÜTFEN

    Arkadaşlar Merhaba, Autocad2014 yüklemeye çalışıyorum. Programı indirke, kurarkan Güvenlik dubvarı, virüs programlaını devre dışı bıraktığım halde yükleme işlemine başlayınca bir kaç dk. sonra " Communication failure" hatası alıyorum. win7 kullanıyorum, yüklerken yönetici olarak da çalıştırınca...
  3. kontrolsüz

    3x10(60)A SAYAÇ vs..

    Merhaba arkadaşlar, sayaçları neye göre seçiyoruz. 3x10(60)A, 3x10(100) A veya x5 kombi sayaç vs.. hangi sayacı hangi güç aralığında kullanabilirim? Bilgi verirseniz sevinirim.
  4. kontrolsüz

    İmpuls röle??

    Cevaplar için hepinize teşekkür ediyorumm.
  5. kontrolsüz

    İmpuls röle??

    Arkadaşlar Merhaba, Bir Projede gördüğüm şey şu: Bir bölümün aydınlatması yapılmış, armatüre Normal anahtar bağlanmış. Tek hat şemasında da sigortadan sonra İmpuls denen bir sey konmuş. impuls röle sanırım. Bunda ki maksat nedir?
  6. kontrolsüz

    Sensörlü Lamba

    Sensörle zaten lambanın yanma duru kontrol altına alınmış. KocaeliKlimacı arkadaşın dediği gibi neden zaman saatide bağlanmış ki. Ne amaçla?
  7. kontrolsüz

    Kaçak Akım Şalter Değerinin (30mA) Seçilmesi

    Genius çok çok çok teşekkürler. Anladım olayı, cok iyi izah etmişsin, sagolasın..
  8. kontrolsüz

    Kaçak Akım Şalter Değerinin (30mA) Seçilmesi

    Arkadaslar hepinize öncelikle teşekkür ederim. Genius ve cuneytkoylu arkadaslarımız hangi faz yüksek değere sahipse ordan hesaplama yapma yoluna gitmiş. Teknik resam arkadaşımda toplam güçten gitmiş. Peki bu iki durum arasında ki fark nedir?? Teknik ressam, konuyu anlamak için böyle bir örnek...
  9. kontrolsüz

    Kaçak Akım Şalter Değerinin (30mA) Seçilmesi

    RST fazlarında toplamda 20780 W güç var. 3 faz hesabından 20780/(kök3*380*0,98)=32,2 A şeklinde hesaplama yapmamız doğru mudur? ne zaman 3 faz formülü kullanılır?
  10. kontrolsüz

    Kaçak Akım Şalter Değerinin (30mA) Seçilmesi

    Yok mu akım hesabıni nasıl yapıp, kacak akım s. Nin seçimini nasıl yapacağımi anlatacak biri. Yardımlrinizi bekliyorum. Tesekkurler.
  11. kontrolsüz

    Kaçak Akım Şalter Değerinin (30mA) Seçilmesi

    Cevabınız için teşekkürler, akım hesabını nasıl yaptınız? Tek faz mı yoksa 3 faz formülünden mi?
  12. kontrolsüz

    Kaçak Akım Şalter Değerinin (30mA) Seçilmesi

    Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Asağıda klimalar,baglı oldugu faz ve güçleri var. bu klimaların hepsini tek bir kaçak akım şalterine bağlayacağım. Salterin akım değerini nasıl sececeğim. Akım hesabı nasıl olacak,yardımınızı bekliyorum. R,S,T R S...
  13. kontrolsüz

    Eta7 ile windows7 uyumsuz

    Arkadaşlar merhaba, başlığı doğru yere mi açtım bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var. Eta programı windows7 ile uyumsuz yükleme yapamıyorum. Bu problemi nasıl ortadan kaldırabilirim??
  14. kontrolsüz

    Ekran kafasına göre gelip gidiyor??

    Sağol Arkadaş Ram in yerini değiştirdim şimdilik aynı problemle karşılasmadım, yuvasında mı problem vardı acaba. Şimdilik Problem yok gibi bakalım, teşekkürller.
  15. kontrolsüz

    Ekran kafasına göre gelip gidiyor??

    Merhaba arkadaşlar, bilgisayar açık ve üzerinde işlem yaparken ekran donup kararıyo ve açılmıyor. Ekran kartımı ısınıyor diye düşündüm :rolleyes:yanlız bazen bilgisayarı acarken, ekran kartı daha ısınmamışken de aynı sorun oluyor. Nedendir kablolarda problem olduğunu da düşünmüyorum:confused...
Geri
Üst