kontrolahm kullanıcısının son içeriği

  1. Hız Kontrol Kartı hakkında

    Evet bunu kopyalayacağım ama kendi projemde kullanacağım. Daire zımparalama makinesi yapacağım. Gerçi kullanılacak çok yer var!
  2. Hız Kontrol Kartı hakkında

    Merhaba arkadaşlar!! elimde bir hız kontrol kartı var! oldukça basit bir kart ve resmi aşağıda. Potun bacağında R3 direncine oradan işaretlediğim tirektor diyoda oradan triakın en sağ bacağına gidiyor. fakat diyottan bulamadım. kulanmasam olur mu? uzman görüşü ne der?
  3. 8V 4A dc-dc convertör yardımı

    yapamazsam bunlardan 4-5 tane alıp paralel bağlayacağım.
  4. 8V 4A dc-dc convertör yardımı

    Ledleri farlarda kullanacağım. Seri bağlama imkanım maalesef yok. Seri bağlamada olası led arızasında geceyarısı sehir dışında kala kalmam demek. Bu riski göze alamam. Ben alsam bile eşimde geceleri şehirlerarasında araç kullanıyor. Her bir farda gündüz, kısa, uzun ve sinyaller olmak üzere 4...
  5. 8V 4A dc-dc convertör yardımı

    8v 1200mah çeken 2 adet led var. Bunları paralel bağlamayı düşünüyorum. Step down yada buck convertörler 8v da yaklaşık 1A güç veriyor. Bana enaz 3A lazım.
  6. 8V 4A dc-dc convertör yardımı

    değerli büyüklerim sevgili küçüklerim. arabada kullanacağım seramik ledler için 8volt 4amperlik bir dc-dc konvertör ihtyacım var. Piayasada bu değerlerde converter bulamadım. anladığım kadarıyla iş başa düştü. fakat elektronik bilgim sınırlı nereden başlayacağımı biraz araştırdım, bulamadım...
Geri
Üst