klmcı kullanıcısının son içeriği

  1. Vestel klima kumandası kodları ve resetleme

    Güzel paylaşımın için teşekkürler. Bugünlerde bu kodlar lazım dı.
  2. Vestel 12000 Btu Bioplus Fan Arızası

    Selam arkadaşlar, Peki Vestel cihaz çalışırken normal fakat termostat yaptığı zaman fan hızı yavaşlıyor,hızlanıyor ve bu esnada sesli çalışıyor,rahatsız edici ses çıkarıyor. Sizce ne olabilir.
  3. RC groupe hasas klima low pressure hatası

    Pardon elektrotlar olacaktı.
  4. RC groupe hasas klima low pressure hatası

    Selam, O bahsetmiş olduğunuz kap nemlendirme şişesi. Elektronlar zarar gördü ise temizlik fayda etmez,değişim şart. Alçak basınç arızasına gelince; resetleme işleminden hemen sonra cihazını çalışıyor ise,cihazınızın bulunduğu ortamda birden fazla hassas klima mevcut ve/veya cihazınız uzun zaman...
  5. Demirdöküm klima

    Cihazın arızası ile ilgili olarak whatsaap 'dan mesaj attılar. Bu söylediklerimin hepsini gördüm fakat arızayı çözmek için gittiğimde cihaz sorunsuz çalışıyordu. Bu yüzden bir şey diyemiyorum.
  6. Demirdöküm klima

    Merhaba arkadaşlar, A410 demirdöküm klima ısıtma konumunda açıldığında ilk iki ışık ile set/ortam sıcaklık bilgi ışığı sürekli yanıp sönüyor ve içi ünite fanı sürekli tırt tırt ses çıkarıyor. Cihaz soğutma konumunda normal devreye giriyormuş ve dandan ses gelmiyormuş. Konu hakkında bilgisi olan...
  7. SAMSUNG KLIMA

    Tesekkür ederim,eğer yine arıza haberi gelir ise gittiğimde modelinide alacağım. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  8. SAMSUNG KLIMA

    Modelini almamıştım ama 12000BTU virüs doctor. Yaklaşık 2 saat çalıştırdım arıza kodunu yazmadı. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  9. SAMSUNG KLIMA

    İyi akşamlar arkadaşlar; Samsung klimalarda C1 arızası boru sensör arızası mıdır? Yada ne olduğunu bilen var mı?
  10. arcelik klima arizasi yardım

    Fana değmemesi ve ses yapmaması ilginç bana başka sorun var gibi geliyor. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  11. baymak klima soğuk üflemiyor

    9000 lik cihaz olduğu için bakır borular ince ve kolay kıvrılabilir bu yüzden değişimin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca muhtemelen 1/4 bakır boru rekoru çok sıkılmıştır ve havşayı düzleştirmiştir diye düşünüyorum. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  12. Sistem Odasındaki klimaları ısıya göre açıp kapatmak

    Emerson'un tandem cihazları var. İşinizi görebilir. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  13. Highlife ısıo50f salon tipi klima arızası

    Highlife ısıo50f salon tipi klimanın arızadan dolayı kartını değiştireceğim. Takacağım kart QD-U12A defrostlu model olacak ama önce hiç akıllı kart takmadım. Yardım edebilecek arkadaş var mı? KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  14. arçelik 3910ys birkaç soru

    Gaz şarjı yapıldı fakat terazi ile mi gaz şarjı yaptı. Eğer terazi ile yaptıysa cihazın bakımlarını yaptırdınız mı? Bakım demek sadece iç Ünite de bulunan peteklerin üzerine kimyasal sıkıp üzerinden su ile temizlemek demek değildir. İç fan blower da yerinden sökülerek temizlenmeli ( blower...
  15. Isısan highlife arızası

    Bu arıza ile ilgili olarak kartı değiştireceğim. Fakat akıllı kart daha önce hiç takmadım. Nasıl yapabilirim. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
Geri
Üst