kibrittt kullanıcısının son içeriği

  1. bu pres kaç ton basar yardım

    aleykum selam, pompada displacement okuyamıyorum. Tankın üzerinde 2 tane 3 kw lık motor var ve devirleri 1400
  2. bu pres kaç ton basar yardım

    selamlar, dikey yukarı doğru baskı yapacak olan bir pres de aşağıdaki verilen ışığında bu presin kaç tonluk bir kuvvetle basabileceğini hesaplayabilirmiyiz? (Sanki böyle birde tablo vardı basit bir hesap tablosu) silindir çapı 320mm pompa 200 barlık
  3. Paratoner takılması gerekirmi?

    Selamlar, Fabrikamızın etrafındaki fabrikalarda paratonerler mevcut,yaklaşık 20-30 metre uzaklıkta ve bizim binadan daha yüksek seviyedeler. Bu paratonerler bizim fabrikanında yıldırım riskini içine alıyorlarmıdır? Yani o paratonerlerin bir kapsama alanı varmı?
  4. jeneratörde ne sıkıntı var?

    Teşekkür ederim dediğiniz gibi oluyor sanırım.
  5. jeneratörde ne sıkıntı var?

    selamlar, 425 kw güç üretebilen bir jeneratörümüz var. Elektrik gittiğinde ampermetrelerine baktığımda 600Ampere kadar gelince jeneratör kendini kapatıyor. Benim jeneratörüm kaç amper güç üretiyorki? Güçü yetmediğinden kapatıyor ama 425 kw lık bir jeneratör 750 ampere kadar kaldırabilmesi...
  6. bakım-onarım planı...

    arkadaş plan değil zaten şema halini istemiş yani exellde hazırlanmış örnek bir plan.
  7. bilgisayar bakım planı

    Selamlar, şirketteki bilgisayarlarda aylık yada 3 aylık yıllık gibi bakım planları oluşturmam gerekiyor. Bu plan kapsamına neleri eklememi tavsiye edersiniz. Bir takım ücretsiz programlar tavsiyesi alabilirim yada windowsa şunu yaparsanız belli aralıklarla bilgisayar hızlanır dediğiniz...
  8. sistem geri yükleme ayarları

    Selamlar, win7 işletim istemlerinde sistem geri yükleme ayarlarını nasıl yapıyoruz? 2-3 günde bir sistem geri yükleme noktası oluştursun istiyorum.ama yedekleme şeklinde olanından değil.Windwos yüklenince otomatik gelen ayarlar gibi.
  9. server 2003 de bölünmüş diskleri birleştirme

    Selamlar, server 2003 üzerinde hdd 3 parçaya bölünmüş,C: biriminde çok az yer kaldı bu yüzden D: ve E: birimlerini C: ye katmak istiyorum. Bunu server a bir zara vermeden nasıl yapabilirim? Çok acil yardımlarınız bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim.
  10. autocad 2013 lt kurulumunda hata alıyorum yardım

    Microsoft fix it ile kayıt defterindeki kayıtları temizledim,kayıt defterinde yüklü olarak gözüktüğü için tekrar yüklememe izin vermemiş.
  11. autocad 2013 lt kurulumunda hata alıyorum yardım

    Selamlar Auto CAD 2013 LT yüklerken aşağıdaki hatayı alıyorum,lütfen acil yardım gerekiyor. Yükleme yaptığım dvd orjinal,lisanslı yazılımdır. Aynı dvd ile başka pc ye kurulum yaptım. İşletim sistemi win7 32 bit.
  12. otomat kapalı ama ampul nasıl yanıyor?

    Anlayamadığımda bu zaten otomatta faz var zaten ama pır pır yapıyor
  13. otomat kapalı ama ampul nasıl yanıyor?

    Ustalar ben olayı anlayamadım ne yapmam lazım şimdi bu durumu düzeltmek için??
  14. otomat kapalı ama ampul nasıl yanıyor?

    nötr ile alakalı birşey olabileceğini tahmin ettim bende ama otomata nötr bağlanmış olmasını düşünemiyorum çünkü normal anahtara basınca ampul yanıyor.Kapatınca pır pır yapıyor.
  15. otomat kapalı ama ampul nasıl yanıyor?

    Selamlar, başıma gelen ilginç bir olay var, otomattan elektriği kesmeme rağmen,e40 duy tasarruf ampulu 5-6 saniyede bir pırpır yapar gibi yanıp sönüyor. Aynı olayı elektronik balast T5 ampullerdede yaşadım. Sorun ne olabilir?
Geri
Üst