Kıvanç1111 kullanıcısının son içeriği

  1. Siemens HMI prosave backup/restore nasıl yapılır?

    Siemens OP 170 B mono HMI backup programı işleminde nelere dikkat etmeliyim. Ayrıca Backup alınan programı nasıl aynı panele restore işlemi yapabilirim. Konuyla ilgili desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla.
  2. siemens prophi reaktif güç kontrol cihazında cosq karasız kalıyor??

    Teşekürler. Onları biliyorum evet fakat benim cihazım geç cevap veriyor. Grup arge de buna müdahale edebiliyoruz. Siemens Prophi de bu ayarı bir türlü bulamadım. Endüktif basıyor gösteriyor. Kondansatörleri geç devreye alıyor. CosQ iyice düşüyor. Böyle bir probleme sahibim. İlginize teşekkür...
  3. siemens prophi reaktif güç kontrol cihazında cosq karasız kalıyor??

    Inceledim. Desaj suresi ve devreden cikma sureleri hakkinda bilgi vermisler. Cihazin tepki suresi ile igili bir detay goremedim.
  4. siemens prophi reaktif güç kontrol cihazında cosq karasız kalıyor??

    Merhabalar , Bilgileriniz cok degerli. Birsey sormak istiyorum. Bu Siemens prophi cihazinin kullanim klavuzunda cihazin tepki suresini nasil ayarlarim. Yardimci olur musunuz? Tesekkurler
  5. Trafo 220v ac

    İlginize teşekkür ederim. Haklısınız karmaşık olmuş. Monofaze bir motorum var. 24 v ac kontaktörün a2 sine monofaze motorun nötrn bağlasam olur mu? Bilgimiz eksik olabilir? Destek olmak gerekmez miydi?
  6. Trafo 220v ac

    Merhabalar; trafo üzerinde 220 v ac girişim var. Çıkışta 24 v ac gerilim elde ediyorum. 220 ac bir motorumun - ( nötrn ucunu ) 24 v ac ye bağlarsam sistemim çalışır mı? 24 ac kontaktörümün bobin ucuna yani A1 e girmekte. Motorun - ucunu A2 ilave olarak bağlasam olur mu?
  7. Yıldız- Üçgen

    Ana kontaktörden ölçüm yapıyorum. Aynı zamanda motor yıldızda kalkıyor üçgende çekmesine rağmen tak diye duruyor. Yıldız üçgeninin çalışmasını detaylıca anlatabilir misiniz?
  8. Yıldız- Üçgen

    Merhabalar; Yıldız Üçgen çalışmasından üçgen kontaktörü çekiyorken, akımı ölçütüğümde "akım 0 " değer göstermiyor. Nedeni nedir. Bağlantısal bir sorun mu var.
  9. Merhabalar; Yıldız üçgen sisteminde üçgen kontaktör çekerken akımı ölçtüğümde neden göstermez.

    Merhabalar; Yıldız üçgen sisteminde üçgen kontaktör çekerken akımı ölçtüğümde neden göstermez.
  10. Siemens Wincc Runtime Lisanslı Program Hakkkında

    Problem yurtdışından cd ve flaş bellek geldi. Cd kurulumu nedense olmadı. Biz de siemens sitesinden demoyu kurduk. Flası taktık yerel c ye transfer ettik. Yarın size resim olarak da ileteceğim. Bi kontrol etmenizi rica edicem
  11. Siemens Wincc Runtime Lisanslı Program Hakkkında

    Merhabalar Lisanslı program satın aldım. Lisans manager de nasıl kurulması gerekiyor. Bir de Lisans transfer işlemi nasıl oluyor. Bir makineden başka makineye aktaracağım. İvedi çözümlerinizi bekliyorum.
  12. Siemens S7300 Pil Boş Arızası Nedeni

    Merhabalar; Elimizde bulunan s7300 plc 'de Ekran da Pil değişmesine rağmen belirli saatten sonra Pil Boş Hatası almaktayız. Aynı zamanda PLC üzerinde bir uyarı ışığı yanmamaktadır. Konunun nedeni konusunda desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla.
  13. Siemens LOGO Comfort V8.2 Kurmam Gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?

    vallah demo programını indirmiştim. V8 olarak upgrate etmek için siteye girdim setup dosyasını kurdum. DVD sordu. Bende C olarak seçtim. Çünkü internetten indirmiştim. Beceremedim malesef. Uygunsa bir link atar mısınız?
  14. Siemens LOGO Comfort V8.2 Kurmam Gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?

    Merhabalar Logo 230RCE SATIN ALDIM. GENİŞLETİLMİŞ MODÜLÜ İLE BİRLİKTE. FAKAT ETHERNET İLE BAĞLANTI DA PROBLEM YAŞADIM. PİNG ATTIĞIM İÇİN VERSİYON FARKINDAN PROGRAMI LOGOYA ATAMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM. KONU HAKKINDA YARDIMLARINIZI İVEDİLİKLE BEKLİYORUM.
  15. Logo 8 de zaman saati nasıl olur?

    Merhabalar Dostlar; Logo 8 de saat gece 12 olduğunda tüm ışıkları söndürmek istiyorum. Konu ile ilgili nasıl bir programlama yapmam gerekir. Hangi komutların olduğunu bilmiyorum. Teşekkürler.
Geri
Üst