jrfelae kullanıcısının son içeriği

  1. CNC Tasarımda Spindle İlgili Bir Soru

    Merhaba değerli ustalarım. Ben yeni bir CNC tasarlıyorum foruma daha önce yazdım. Şöyle bir sorum var bir AC motora kayış sistemi ile spindle bağlayacam. Sütunlu matkaplardaki sistemin aynısı aslında. Fakat spindle nasıl bulacağım veya tasarlayacağım. Bunun için hangi parçalar gerekli. Dediğim...
  2. CNC Freze Tasarlıyorum Spindle ile ilgili bir sorum var

    Gerçekten çok faydalı bir video hocam. Benimki daha minimalist aslında 0.25 vb pasolarla uzun sayılabilecek sürelerde olmalı prototip üretimi gibi düşünebiliriz. Video içinse tekrar teşekkür ederim.
  3. CNC Freze Tasarlıyorum Spindle ile ilgili bir sorum var

    Merhabalar ustalarım öncelikle iyi forumlar. Yeni bir cnc tasarlıyorum tablası 500x250 mm ölçülerinde ufak masaüstü olacak şekilde. Fakat bu freze (dik işleme) 1040 çelik vb işlesin istiyorum. Bunun İçin spindle motor ve sürücüsü biraz pahalı geldi. Sizce bunun yerine elektrik motoruna kayış...
  4. Merhaba Üstatlarım Universal Torna ve CNC Router İle ilgili sorum olacak

    İyi formlar dilerim üstatlarım. Sevindik marka 1.5 m universal tornam var ve ben bununla ahşapta işlemek istiyorum işler mi ahşap? İkinci sorum iste CNC Router makinasına çelik ve alüminyum kütük bağlarsam az paso ile şekil verebilir miyim? Saygılar sunarım.
  5. Kalıpçı Freze ile yapılabilecek işler nelerdir?

    Hocam çok teşekkür ederim desteğiniz için.
  6. Kalıpçı Freze ile yapılabilecek işler nelerdir?

    Hocam çok teşekkür ederim elinize sağlık. Peki ne kadar bütçe gereklidir bu işlere başlama seviyesi için.
  7. Kalıpçı Freze ile yapılabilecek işler nelerdir?

    Merhaba sayın forum üyeleri. Bir kalıpçı freze ile iş yapılır mı ve nasıl iş alınır bu tezgaha. Sizce almak uygun mudur? Bu konu hakkında sizin değerli bilgilerinize ihtiyaç duymaktayım. Saygılarımla.
  8. Masaüstü tezgaları CNC çevirme konusunda yardım eder misiniz ?

    Çok teşekkür ederim Suat bey, çevirmeye başladığınızda bir konu açıp aydınlatabilirseniz çok sevnirim. Teşekkür eder iyi formlar dilerim.
  9. Masaüstü tezgaları CNC çevirme konusunda yardım eder misiniz ?

    Merhaba hocam o kadar bilgi yeterli mi bilemedim. Ben 0 bilgi sahibi olduğum için bu konuda ayrıntılı öğrenmeye ihtiyacım var. Yardımlarınız için teşekkürler.
  10. Masaüstü tezgaları CNC çevirme konusunda yardım eder misiniz ?

    Merhaba değerli okurlar. Bu konu gözümde çok büyüyor ve nasıl yapmam gerektiği hakkında bilgim yok. Ne yapabilir ve nasıl başlayabilirim. Değerli yorumlarınız çok önemli. Örneğin Optimum BF20L tezgahı nasıl çevireceğim CNC ye ne almam gerek vb. Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Geri
Üst