IYILMAZ75 kullanıcısının son içeriği

  1. IYILMAZ75

    5s 2a BMS İthtiyacı

    Elektronik bilgim de ekipmanımda yok. Zaten benzer uygun bir kart bulursam şarj portlarını o şekilde söküp düzgünce lehimlerim.
  2. IYILMAZ75

    5s 2a BMS İthtiyacı

    Dostlar 2 yıla yakındır minik atölyemde kullandığım çakma dewalt bataryalarından birisi arıza yaptı. Elektronikçi arkadaş pilleri yenisiyle değiştirdiği halde bms arıza veriyor. nereden bulabilirim benzerini bulabilirsem şarj portlarını değiştirip uydurabilirim. Yardım lütfen.
  3. IYILMAZ75

    Yeni koronavirüs salgınına dikkat.

    Fırından ekmek alırken daha seçici davranan insanımız, maalesef sandıkta akıl mantıkla oy vermiyor. Soldan kaçıp sağa yanaşıyor, sağdan kaçıp sola yanaşıyor fakat hep aynı dayağı yemeye devam ediyor. Kendi kendine yeten tarım ülkesinden, yarı yarıya ithalata mecbur ülke haline geldiysek kimse...
  4. IYILMAZ75

    Inverter ve şebekeyi tek kontaktörle bağlamak

    Mustafa Bey merhaba, biz bazan 1 0 2 pako şalter kullanıyoruz. Bahsettiğiniz otomatik işleyecek şekildeki transfer panosu çizimini bana gönderirmisiniz? Benzer bir pano tasarımını uzun zamandır düşünüyordum.
  5. IYILMAZ75

    105 ah aküyü güneş enerjisi sarj etme

    Merhaba; akülerinizin cinsi ve Ah değeri nedir?
  6. IYILMAZ75

    Haydi biraz Zenginin parasını hesaplayalım

    Çok çalışanın az para Az çalışanın çok para kazanabildiği bizim memleketin sistemine karma kapitalist sistem denir. Aslında ortada sistem falan da yoktur. Kim toplumu nasıl kandıracağını öngörüyorsa ona göre enstürmanlarda değişiklik yapar. Bu sistemsizlikte reel planlanmış sağlıklı büyüme kolay...
  7. IYILMAZ75

    Meslek

    Belki fikir verir, faydamız dokunur; İş arkadaşlarınızla bağlantılar kurun İşyerinde arkadaş edinmek, bazen kesinlikle yardımcı olsa da yalnızca başkalarının taviz vermesiyle ilgili değildir. Meslektaşlarınızla gerçek bağlantılar geliştirmek, işi daha anlamlı ve eğlenceli hissettirebilir...
  8. IYILMAZ75

    Bosch maxx wfl 1611

    Bende de wfl 2060 var, aynı sorunu yaşadım. Su tahliyesinde tıkanma olabiliyor. Önyüz sağ altta bir kapak var orayı da kontrol et. Kağıt bozuk para vb orayı tıkayabilir.
  9. IYILMAZ75

    Eleman ve Müşteri Takip Uygulaması (Ücretsiz Deneme)

    Merhaba emeğinize sağlık, inşaallah karşılığını alırsınız. Program hangi platformları destekliyor?
  10. IYILMAZ75

    Solar enerji hesaplama programı

    Gerçekten açıklayıcı ve yol gösterici bir yazı olmuş @rsimsek üstada teşekkürler. Bende uzun zamandır şu linkteki siteden yararlanıyorum https://www.electricaltechnology.org/ Elektrik elektroniğe ilgi duyanlara tavsiye derim. Solar enerji ile ilgili adım adım anlatımlar hesaplamalar mevcut.
  11. IYILMAZ75

    Dalgıç pompa sürücüsü

    Doğrudur, sürekli solar enerji işi ile iştigal ettiğimizden sehven unutmuş olmalıyım. Özür lütfen
  12. IYILMAZ75

    Dalgıç pompa sürücüsü

    Zeybek abim ilk mesajda yazmıştım
  13. IYILMAZ75

    Dalgıç pompa sürücüsü

    Solar panelden gelen enerjiyi AC ye çevirip dalgıç pompaya veriyoruz.
  14. IYILMAZ75

    Dalgıç pompa sürücüsü

    Sayın bolubeyi; artsanenerji.com firmasıyla görüşmeye başladık. Tüm cevap verenlere yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim.
  15. IYILMAZ75

    Dalgıç pompa sürücüsü

    Herkese merhaba; Kendi bünyemizde modifiyesini yaptığımız dalgıç pompaları sürmek üzere sürücü üretimiyle ilgili arayışımız vardır. Elektronikle ilgili çok bilgim yok. Çeşitli elektronik kartlar yapan arkadaşlarla görüştüğümüzde “daha önce yaptım, yine yaparım” diyenlerden her hangi bir sonuç...
Geri
Üst