ironeyes kullanıcısının son içeriği

  1. Trafo tedariği

    onu biliyorum voltajı istediğim değere düşürmek için trafo gerekiyor her türlü. smps farklı şeyler diyorsunuz ama anladığım kadarıyla ondada trafo kullanılıyor. benim anlamadığım bu arkadaşlar 12v 2a lik adaptörü nasıl o paralara mal ediyorlar.
  2. Trafo tedariği

    önemli değil öğrenmiş olayım nasıl bir fark var tam olarak. 50tl de baz aldığım fiyat adaptör fiyatı yani ben doğrultma işini 50tlye halledeceksem daha mantıklı geliyor.
  3. Trafo tedariği

    Sır değil tabiki trafoyu projenin besleme katı için ac dc doğrultucu olarak kullanacağım. smps dediğiniz sistemde ac dc dönüşüm için trafo kullanılmıyor mu ?
  4. Trafo tedariği

    Benim anlamadığım konu 2a adaptör bulunabiliyor ama trafo bulamıyoruz. çin bu konuda gerçekten kendini aşmış.
  5. Trafo tedariği

    Trafo gerekiyor bütçe adet için 50tl civarı. Şu anda 50tl ye 2a adaptör bulabiliyorum ama sadece trafo bulamadım.
  6. Trafo tedariği

    Merhaba arkadaşlar. Bir proje için 12v 24valık trafolara ihtiyacım var ancak piyasada uygun yollu bu değerlikte trafo bulamıyorum. Çinden getirtme gibi bir şansım yok. Aynı işi görebilecek 2a adaptör kullansam proje için çirkin bir görüntü oluşturacak bu durumda ne tavsiye edersiniz.
  7. Lcd Tv Trafosundan gelen ses ??

    Teşekkürler cevabınız için.Transistörleri söküp deneyeceğim.
  8. Lcd Tv Trafosundan gelen ses ??

    Evet gelmesi gereken voltajlar anakartta mevcut. bu söylediğinizin tespitini nasıl yapabilirim ?
  9. Lcd Tv Trafosundan gelen ses ??

    Merhaba değerli arkadaşlar bi sorunum hakkında yardımızı bekliyorum. Evimdeki lcd tv bozuldu ve ekrana görüntü gelmiyor bende tamir etmeye çalışıyorum. İçini açtığımda besleme ünitesindeki trafodan ateş böceği sesi gibi ses geldiğini fark ettim. Bunun için kart üzerindeki kondansatörleri...
Geri
Üst