ikaz kullanıcısının son içeriği

  1. 169 KW DC motor meger ölçümü

    yalıtkanlık direnci aşağıdaki formülden bulunabilir: Yalıtkanlık Direnci = Çalışma Gerilimi x 1000 ohm Yukarıdaki formüle göre yalıtkanlık direncinin 1 fazlı devrelerde (220 V) 220000 ohm’dan; 3 fazlı devrelerde (380 V) 380000 ohm dan küçük olmaması gerekir.
  2. Akım trafosu, Gerilim trafosu bağlantı sırası.

    şalt sahalarında ve og sistemlerde manevra güvenliği açısından gerilim trafoları kesiciden önce akım trafoları ise kesiciden sonra bağlanmalıdır.teknisyen kesiciyi açtığında gerilim trafosundan hattın gerilimini kontrol eder ve ona göre hattı topraklar.
  3. 100 v düşük gerilim rolesi ile genaratör koruma

    teşekkürler . sanırım buldum .COUV-300 Düşük Gerilim Rölesi işimi görecek gibi
  4. 100 v düşük gerilim rolesi ile genaratör koruma

    selam arkadaşlar ölçme hücresindeki 3 faz 100v un R.T fazlarını bir role ve S .T fazlarınıda ayrı bir role koruyor .ve fazlar arası gerilim 90 voltun altına dusunce role kontağını kapatıp generator barası ile teiaş barası arasındaki kublajı açtırıyor.yani genaratörü koruyor. bu roleleri çok...
  5. hermetik trafo basınc emniyet arızas Acil

    selam arkadaşlar hermetik tip trafomuz basınç emniyet rölesi çalıştı ve trafo trip etti. bendiyorumki bu trafonun içindeki bir arıza söz konusu ve trafo test adilmeli .yani bakıma gönderilmeli ne dersiniz.
  6. akım tr sekonderi s2 yerine s1 topraklanırsa ne olur?

    selam arkadaşlar projede akım tr sekonderi s2 yerine s1 topraklanmış ve s2 ucu roleye bağlanmış .akım trafosunun polaritesi ters olmazmı ?
  7. redresorler paralel bağlanamaz

    nasıl yani 1100w 110vdc redresor ile 2500w 110vdc redresöru paralel bağlarsak dc faz faz kısa devre oluşmazmı. AC de paralellık için frekens gerilim ve faz açısı aynı olması gerekiyor ama bu DC de nasıl olur bilemiyorum.
  8. redresorler paralel bağlanamaz

    selam arkadaşlar iki ayrı redresor paralel bağlanamaz diye biliyorum .bilgisi olan arkadaşlar varmı?
  9. schneider hucre dc kesilince kılıtleme yaparmı?

    teşekkur ederim arkadaşlar peki hucrelerin komple dc beslemesi kesilirse yanı aku ve redresor aynı anda arızalanırsa veya hücrede dc kısa devreden dolayı dc besleme sigortası atarsa kesici açması gerekmiyormu? çünkü sistem "trgezgin" arkadaşında bahsettiği gibi korumasız kalmazmı?böyle...
  10. schneider hucre dc kesilince kılıtleme yaparmı?

    selam arkadaşlar trafomuzun cıkışında schneider marka 3 adet metal clat hucrelerimiz mevcut bunlardan birincisi trafo sekonder giriş diğer ikisi besleme 1 ve 2 çıkış fiderleridir ve bu fiderler sepam roleleri ile korunuyor. Acaba bu rolelerin dc beslemesi kesilirse roleler açma yaparmı?
  11. işletme anında akım trafosu sekonderi kısa devre edilirse

    işletmemizde bulunan 1600 kva gücünde trafomuzu koruyan Asırı Akım rolesini değiştirmek istiyorum .işletme anında akım trafosu sekonderini kısa devre ederek roleyı değiştirebilirmiyim.role açma yaparmı?
  12. Sepam koruma rölesi

    sn muratdeli kontrollerde diyelim akım uçları yanlış. işletme anında akım uçlarını düzeltmek için akım tr uçlarını kısadevre edersek acaba role açma yaparmı.veya ne tehlikesi var
  13. OPTOKUPLÖR İLE DİREK RÖLE SÜRMEK

    güzel soru ama ustam fakat seviye rölesi ile stop olacak.yani yanlışlıkla devreye girmesi çok önemli değil
  14. OPTOKUPLÖR İLE DİREK RÖLE SÜRMEK

    selamın aleykum arkadaşlar cep telefonuyla uzaktan motor kontrolu yapmak istiyorum.cep telefonunun vibrasyon motoru 1,5 voltla çalışıyo fakat 1,5 voltluk röle bulamıyorum.eğer bulmuş olsam telefonu 1kez çaldırınca vibrasyon motorunun yerine bağlıyacağım 1,5 voltluk röle çekecek ve 220 v...
  15. CEP TELEFONU İLE MOTOR KONTROLU

    çok teşekkürler tekin 126 fakat bu benim için çok profosyonel ben sadece vibrasyon motoruna gelen 1,5 voltla röle çektirmek istiyorum.optokopler olur mu?1.5v cikis degeri optocoopleri surebilir mi.eger optocopler olursa ek bir transistor baglayarak ve ek bir besleme ile role cekebilirmi?
Geri
Üst