hdalli kullanıcısının son içeriği

  1. FP-X C30 Upload hk.

    Teşekkür ederim. Boolen non ladder da aynı görünüyor.
  2. FP-X C30 Upload hk.

    Merhaba, PLC den programı FPWINGR 2.91 ile upload ettiğimde bazı satırları ünlem işaretleri ile drawing impossible olarak görüyorum. Verify program yaptığımda hepsini match olarak görüyor. Sorunun sebebi hakkında yardımınızı rica ederim.
  3. Windows 10 dan Windows 7 ye dönmek

    Merhaba, Orjinali windows7 olan DELL Latitude 6430 bilgisayara Windows10 kurulmuş. Tekrar windows 7 ye dönmek için hangi yol izlenmeli. Recovery bölümünden bu işlem yapılabilir mi?
  4. Somachine online edit

    Teşekkür ederim.
  5. Somachine online edit

    Merhaba Somachine 4.1 programında (LD) PLC ile online bağlıyken (kontak ekleme,çıkarma,değiştirme vs.) değişiklik nasıl yapabilirim.
  6. Dokunmatik Ekran Yerine PC Kullanımı

    Twido plc'ye tsxcusb485 ile bağlanıyorum. Aygıt yöneticisinden baktığımda com1 görünüyor. Vijeo designerde modbus equipment com1 e ayarlı. Fakat simulasyon yapamıyorum.
  7. s7-200 CPU 214 PC Bağlantı Sorunu

    Merhaba, Denetim masasından kablo için uygun com portu seçip, microwin çalıştırdığımda Set pg den seçtiğim portu görüyor ve işaretliyorum. 9.6k hızında bağlanmaya çalışıyorum. Double click yaptığımda 0 dan 126 ya kadar taramayı yapıyor. Fakat Plc yi görmüyor. Bu denemeleri plc stop term ve start...
  8. Kalorifer peteklerinin üstü ısıtıyor ama altı buz gibi

    kombiye en yakın petegin alt vanasını kapat yarım tur ac sonrakini 1tur sonrakini 1,5 tur öyle devam et enson petek tam açık kalsın buna reglaj ayarı denir. tabi vana kaç turda kapanıyor onu say sonra petek sayısına böl ona göre ayar yap mesela 7 tur da vana kapanıyor 7 petek var petek başına 1...
  9. FP2-PSA

    Teşekkür ederim.
  10. FP2-PSA

    Fp2 serisi için psa2 ve psa3 power supply mevcut. 2,5 ve 5 A. Kullanım farklarını modül sayısı mı belirliyor. Örneğin, Psa2 yi kaç modüle kadar kullanabiliriz.
  11. FPWINPRO 6 versiyonu

    Teşekkür ederim. Tek tek girince kurulum gerçekleşti. Saygılar.
  12. FPWINPRO 6 versiyonu

    Merhaba, Fpwin pro 6 sürümünü indirdim. Kurulum sırasında serial.txt dosyasındaki seriali girdiğimde hata veriyor.
  13. Fp2 pwm output

    Teşekkür ederim. Saygılar.
  14. Fp2 pwm output

    Digital output modülünden 24v ile SSR yi sürmek istiyorum. SSR ile digital output modülünü izole etmek için transistör veya optokuplör türü devre kullanmak istiyorum.PID için çok sık tetikleme olacağından röle kullanma şansım yok.
  15. Fp2 pwm output

    Transistör bağlantısı için örnek verebilirmisiniz?
Geri
Üst