hasçel kullanıcısının son içeriği

  1. hasçel

    Arçelik 5300 E narin LED yanıp sönüyor

    Arçelik 5300 e Çamaşır makinesi bazen narin LED yanıp sönüyor.bu durumda makine bazen çalışmaya devam ediyor .nazende programa devam etmiyor.sorun nedir acaba.arıza kodunda Termostat hatası olarak yazıyor.
  2. hasçel

    BoschWfl 2060 ledler yanıp sönüyor

    Kart arızalıymış
  3. hasçel

    BoschWfl 2060 ledler yanıp sönüyor

    Bosch Wfl 2060 çamaşır makinesi suyunu alıp yıkıyor.suyunu boşaltıyor fakat sıkma yapmıyor.Ve ledlerin üçüde sürekli yanıp sönüyor.Sebebi ne olabilir.Motor mu Kartmi.
  4. hasçel

    Bosch2060 sıkma yok

    Bosch Wfl 2060 suyunu alıyor,yıkıyor sıkma yok.ledlerin üçüde aynı anda yanıp sönüyor.sorun ne olabilir .Şimdiden teşekkür ederim.
  5. hasçel

    Beko 3503 PE programı beş dakikada sonlandırıyor

    O küçük kart ayrı satılıyor mu.fiyatı parçacılarda nedir.
  6. hasçel

    Beko 3503 PE programı beş dakikada sonlandırıyor

    3 programli Beko 3503 PE bulaşık makinesi program düğmesini 2 ye gedirip başlatınca beş dakikada bitiriyor.Ayrıca program seçme düğmesini 3 e alıp başlatınca sorunsuz devam ediyor.Sebebi tam olarak nedir.Karttan hangi parçadan yapar.Şimdiden teşekkür ederim.
  7. hasçel

    Regal RGL3700a+N F aşırı buzlanma.

    Yetkili servis iki hafta önce petek rezistansını değiştirmiş aşırı karlanma devam ediyor.defrost yapmıyor gibi.Buzdolabın arka üst solunda bulunan kartta mı sorun acaba.Değetli fikirleniz için şimdiden teşekkür ederim.
  8. hasçel

    kolaygelsin kanyak kardeş.ben gebze-kocaeli den Hasan .arçelik 5500 oçm bir sorun var.başla...

    kolaygelsin kanyak kardeş.ben gebze-kocaeli den Hasan .arçelik 5500 oçm bir sorun var.başla butonuna basınca makina çalışmaya başladığı anda dur pozisyonuna geçiyor.ayni durum denedikçe devam ediyor.elimde iki kart daha var onları takınca ayni sorun devam ediyor.POMPA REZİSTANS VE MOTOR...
  9. hasçel

    Arçelik 5070 NF buzdolabı motoruna düşük voltaj

    Arçelik 5070 NF buzdolabı motoru çalışmıyor.role ve termik ölçümünde 160 v var.besleme kartı E-73-H-2000.Hangi parça arızalı olabilir.Termik ve roleye 220 v verince ekovat çalışıyoru.Gebzede yenisi yada tamirlisi parçacılarda yok.
  10. hasçel

    ustam merhaba.bir sorum olacak.arçelik oçm 2600 modellerde azda olsa CESED yıkama motoru...

    ustam merhaba.bir sorum olacak.arçelik oçm 2600 modellerde azda olsa CESED yıkama motoru kullanıldı.Omotorun yerine normal 2600 model sıemens tipi motor kullanılabilirmi.bağlantısı nasıl olmalı.olumlu yada olumsuz cevap bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim
  11. hasçel

    Siemens No Frost Sık Çalışma Problemi

    Hiç şüpheniz olmasın hakkından fazla yemez.
  12. hasçel

    zıplayan çamaşır makinası

    Amortisörleri değiştirin.sorun bitecek.göreceksiniz makinanız çok rahat çalışacak...saygılar.
  13. hasçel

    Bloomberg 3411 fırın

    Termostat -derece düğümesi sonuna kadar kapatılmamış olabilir.kontrol edin sola çevirerek tamamen kapatın.
  14. hasçel

    viessman vitopend 100 w radyatör peteklerini ısıtmıyor

    viessman vitopend 100 w kombi mutfak ve banyo suyunu isıtıyor fakat radyatör peteklerini ısıtmıyor.pompa sürekli çalışıyor.Oda termostatı yok.sorun üç yollu vanamıdır,nedir.çok değerli cevaplarınızı bekliyorum.saygılar.
  15. hasçel

    ARÇELİK 3650 SJ

    Pompa filitresi temizse ve yazdığınız gibi 15 dakikadan hemen 1 dakikaya düşüyorsa kart sorunu olduğunu düşünüyorum.Öncelikle pompa filitresini kontol edin.
Geri
Üst