hakan_2890 kullanıcısının son içeriği

  1. 2023 tedaş birim fiyatı excel

    burdan gönderilmemektedir. mail yolu ile paylaşabilirim Yönetici notu: Kişisel mesajlaşmanızı özel mesaj yoluyla yapınız!
  2. gönderdim kontrol edersiniz.

    gönderdim kontrol edersiniz.
  3. 2022 Tedaş birim fiyat excel

    Ben ulaştım size excel olarak sunuyorum.
  4. 2022 Tedaş birim fiyat excel

    bulabilen var mı acaba?
  5. kısa devre akımı hesabı

    içerisi biraz karışık satın aldım biraz kapsamlı incelenmiş.
  6. Kompanzasyon Ceza Hesaplama

    Merhaba, kendim hazırladığım, kullandığım tabloyu paylaşıyorum. Buraya günlük endeks değerlerini yazıyorum. en üstte faturanın ilk okuması var onu güncellemen gerekir. Umarım işine yarar.
  7. akıllı elektrik sayacının ekrana yansımayan yedek hafızası var mı ?

    Yapılan uygulamaya eksik tüketim denir. Fakat eksik tuketim için en geç 6 ay geriye gidilebilir. Sökulen sayac ayar makinesinde test edilir valilik bilim sanayi mudurlugunce. O an sayacin yazip yazmama durumuna gore rapor cikar geriye donuk 6 ay incelenir. Evde yok iseniz su dogalgaz faturasi vb...
  8. Akıllı sayaç ve kaçak akım rölesi

    Sayaç degistirirken enerjiyi kesip vermeyi unuttuğundan kaynakli problem olabilir. Sayac uzerinden optik port ile okuma yaptirilarak tespit edilebilir. Ama size 10 gun icinde basvurmaniz gerekirdi diye savunma yapabilirler. Belki de daireye önce faz verip sonra nötr baglantisi vermis...
  9. Per-unit kısa devre hesabı

    Bununla ilgili bir program var mı önerebileceğiniz yada örnek soru çözümü, öğrenmek istiyorum. Dediğin kitabı alsam verimli olur mu bilemedim.
  10. Elektrik Dağıtım Şirketinde Çalışmak

    Dağıtım şirketinin şartları zordur. Hem az para verirler hem de çok iş yaptırırlar. Mesleki anlamda birimden birime durum değişiyor. Müşteri birimi var akşama kadar milletin derdini dinlersin. Yatırım birimi var kimseyle uğraşmaz teknik hesaplar çizimler yaparsın. Her firmanın dağıtım şirketi...
  11. Kombi Sayaç Neden Gerekli?

    merhaba; kurulu gücünüzün 15 kw yani sözleşme gücünüzün 9 kw tan fazla olması durumunda ( mesken, tek fazlı abonelik hariç) aktif-reaktif bedele tabi olursunuz. elektrik sayacınızın aktif-reaktif ölçen yani kombi sayaç olma zorunluluğu vardır. eğerki kombi değilse harcanan aktif elektriğin yüzde...
  12. elektrik sayaç aboneliği hakkında

    kesinlikle olmaz çünkü abonelik taşınmaz mesken ile ortak kullanım farklı 2 aboneliktir. yniden abone olmalısınız
  13. Elektrik Aboneliği

    arıcılara özel elektrik aboneliği işlemi duydunuz mu hiç? yönetmelik gereği tapu isteniyor fakat arıcılar gezgin olduğu için verilemez ki, yanlışmıyım?
  14. tek trafo iki ayrı abonelik

    aynı kuruma ait iki trafo ise birleştirilebilir. fakat farklı iki kurumun trafosu ise aynı özel trafodan 2 farklı abone yönetmelik gereğince uygun olmayacağından trafo birleştirilemez.
  15. abonelik ve tedaş konusunda yardım istiyorum

    bağlantı ve sistem kullanım anlaşması 10. madde gereğince tapu ve yapı kullanım gerektiğinden dolayı abonelik işlemleri yapılamamaktadır.
Geri
Üst