Golf_97 kullanıcısının son içeriği

  1. Arçelik 5083 Uzun Programları Bitirmiyor.

    Evet sonunda hal oldu. Pompa ve ntc boşa değişti ama çözüme giden yolda mubahtır. =) Ventilerden biri az su veriyordu, hortumlarını söküp kontrol edince anladım. Ventili değiştirince sorun çözüldü.
  2. Arçelik 5083 Uzun Programları Bitirmiyor.

    Ventillerin artı uçlarının yerini değiştirdim program devam etti. Ventilin birinden daha az su geliyor hortumları söküp kontrol ettim. Ventili değiştirip kontrol edicem.
  3. Arçelik 5083 Uzun Programları Bitirmiyor.

    Ntc sensörünü değiştirdim sorun devam ediyor. Yeni fark ettiğim bir detay ise 2. su almada makine kazanı bir türlü dolmuyor su ventillerden hortuma geçiyor ancak kazanın içi dolmuyor, sonrasında bahsettiğim hatayı verip duruyor.
  4. Arçelik 5083 Uzun Programları Bitirmiyor.

    Suyu normal alıyor, hatta durulama programında fazla bile alıyor gibi. Hata oluştuğunda yıkama ve bitti ışıkları yanıp sönüyor. Başlat dediğimde tekrar baştan başlıyor. Her programda yıkama yapıyor, su alıyor, ısıtıyor, döndürüyor, suyu boşaltıyor sonrasında tekrar uzunca su alıyor ve hata verip...
  5. Arçelik 5083 Uzun Programları Bitirmiyor.

    Anakartın görünen yerinde ortada siyahlık var. Bugün sökücem.
  6. Arçelik 5083 Uzun Programları Bitirmiyor.

    Bir iki denemeden sonra emin oldum. Makine her programda 2. su alışından sonra takılıyor. Bir fikri olan var mı?
  7. Arçelik 5083 Uzun Programları Bitirmiyor.

    Bir fotoğrafımı atabilir misiniz? Pompa değiştirdim sorun devam ediyor. Rolelerden atma sesi geliyor sürekli, makine duraksıyor.
  8. Arçelik 5083 Uzun Programları Bitirmiyor.

    Teşekkürler bilgi için. NTC nedir?
  9. Arçelik 5083 Uzun Programları Bitirmiyor.

    Isıtma derecelerinde bir sorun yok şu an için. Yine de rezistans olabilir mi? Testlere devam ederken mini30 yani kısa programda da aynı sorunu yaşadım. Pompayı değiştireceğim. Yük altında görevini yapamıyor olabilir. Sizce var mı bu ihtimal? Parça gelince takacağım, bilgi paylaşırım.
  10. Arçelik 5083 Uzun Programları Bitirmiyor.

    Merhaba, Forumda ilk konum herkese selamlar. Çamaşır makinemde yaşadığım bir sorun için buradayım. Arçelik 5083 makinem mini 30 yani kısa program dışında yıkamayı tam bitirmiyor. Çamaşırları biraz suda sıkılmamış şekilde bırakıyor. Yarım kaldığı yerde, yıkama ve başla beklet ışıkları yanıp...
Geri
Üst