funsal kullanıcısının son içeriği

  1. İklimlendirme Autocad

    Merhabalar. Buzodası,sebze odası ve dinlendirme odası sistemine ait proje ve 3D çizim yapabileceğim kolay bir Autocad proğramı varmıdır. Teşekkürler.
  2. Demirdöküm klima arızası

    Demirdöküm york model klimamız ısıtıcı pozisyonunda çalışrtırıldığında yaklaşık 15 dakika sonra klima ünitesinin sağ alt tarafında bulunan led ışıklardan “Pre.-Def.” Işığı kırmızı olarak yanmaktadır. Sebebi nedir acaba teşekkürler.
  3. Et oda sıcaklığını düşüremiyorum

    Genleşme valfini temizledim. Şuan +10 dan aşağı düşmüyor••• genleşme valfini yenisi ile değiştirmem gerekirmi? Bir işe yararmı yenisi ile değiştirmem?
  4. Et oda sıcaklığını düşüremiyorum

    Yüksek basınç 150 düşük basınç 10 Su regülasyon vanası Genleşme valfinde karlanma mevcut tıkanıklı gidermek için neler yapmamız gerekiyor nelere dikkat etmemiz gerekiyor.
  5. Et oda sıcaklığını düşüremiyorum

    Başka -18 ile çalışan oda yok
  6. Et oda sıcaklığını düşüremiyorum

    Sebze odası ayrı et odasına dinlendirme odasından giriliyor. Başka et odSı mevcut değil
  7. Et oda sıcaklığını düşüremiyorum

    Merkezi sistem ile çalışıyor.freon 407C gazı ile çalışıyor. Dz suyu soğutmalı kondanser mevcut. Dün arızadan dolayı müdehale ettiğimde. Dz suyu borularının tıkandığını tespit ettim. Harici besleme ile dz suyu sorunu giderildi. Kondanser temizliği yapıldı. Giriş boruları soğuk çıkışı hafif ılık...
  8. Et oda sıcaklığını düşüremiyorum

    Gemide 3 adet soğutma odam var. Et sebze ve dinlendirme. Sebze ve dinlendirme odalaır normal değerine düşerken{ sadece sık karlanıyor} et odası -18 olması gereken değer -4 /-5 altına düşmüyor. Sebepleri neler olabilir acaba?
  9. su ısıtıcı kazanı kumanda panosu

    Pako şalteri kontrol etmeme rağmen sorun pako şalterden çıktı. Ölçtüğümde normal gösteriyordu. Nemden yada içine kaçan sudan dolayı oldu sanırım. Ama hala o boştaki kabloyu bulamadım nereye gideceğini? Bir karışıklık oldu sanırım ama şuan sorunsuz çalışıyor. Limanda boş kablonun nereye gittiğini...
  10. su ısıtıcı kazanı kumanda panosu

    ısıtma kazanı kumanda panosuna su girmesi sebebi ile sigorta attırmaktadır. 380v giriş sigortasını açtığımda resimde bulunan trifaze sigortanın yanındaki atıyor sadece. trafoyu söktüğümde de aynı şekilde atmaktadır. birde resimdeki x olarak işaretli uç boşta kaldı nereye bağlanacağı hakkında...
Geri
Üst