Fikret3D kullanıcısının son içeriği

  1. Mach3'e Alternatif CAM Programı Yapmak

    Siviçleri kaldırıp her eksene Kapasitif NPN Proximiy Sensör takmakta daha mantıklı. yatay değilde dik takılıp eksen sınırlarına yüksek parça monte edilirse her eksene 1 sensör yeterli olur. Siviç kullanmak berbat bişey bazen anahtarlama yapmıyor.
  2. Mach3'e Alternatif CAM Programı Yapmak

    2018 de yapmıştım. Renkli HMI dokunmatik Ekranlı [ Sinek konup kazalara yol açmasın diye dokunmatik devre dışıdır] Sd karttan gcode okur. PC olmadan çalışır. Ekranda şimdilik kordinat-spindle hızı - yürüme hızını-start-stop-eksen siviç lerini gösterir. Ekranın solundaki dörtlü buton x-y sagdaki...
  3. Cnc adım kaçırma motor titreme mach3 sorunu

    Artcam 2018 den sonra desteğini kaldırdı. Bazen sıkıntı yapabiliyor. Çizim kodlarınıda incelemeni tavsiye ederim.
  4. Mach3 ve usb kart arasında gecikme

    Mach3 paralel port için yapılmıştır. Usb den çalışması için plugin klasöründeki dll doyası usb kartınızı kontrol eder. Paralel portta durduğu yerde durur. Fakat usb olunca Mach3+Usb=Yamalı bohça.
  5. 32bit Windows 10 a Paralel port Mach3 driver yüklemek

    Bilgisayarı yeniden formatladım. 64 bit Windows 10 kurdum. VMware sanal 32 bit XP kurup portları tanıttım. Mach3 yazılımı bu şekilde sorunsuz bir şekilde çalıştırdım. Bu zamanda sağlam yeni bilgisayara xp bile kurulmuyor. Aktarmalıda olsa en azından sanal hali bile eski kasadan iyi çalışıyor...
  6. 32bit Windows 10 a Paralel port Mach3 driver yüklemek

    Onuda yaptim yine çöktü
  7. 32bit Windows 10 a Paralel port Mach3 driver yüklemek

    32bit Windows 10 a Paralel port Mach3 driver yüklenince karşılaşılan hazin son resimdedir. Artsoft teknojinin gerisinde kalan mach3 kartlara destek vermiyor. Mach3.sys hatası.
Geri
Üst